2777
2789
عنوان

دلتنگِ وطن📷

| مشاهده متن کامل بحث + 2692 بازدید | 92 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام عزیزم منطور از مرطوب کننده سراوی کدوم مدل میگین؟

کاسه ای یا تیوپی یا لوسیون؟

پوستم خشک چروک داره ولی بوتاکس و ژل نمیخام بزنم 

چکار کنم ؟

با کرمهای خیلی چرب هم جوش سفید زیر پوستی میزنم

سلام، وقتتون بخیر،ببخشید اومدم تو تاپیکتون یه سوالی ازتون بپرسم که اگه اطلاعی داشته باشین ممنون میشم راهنماییم کنید🙏خواستم بپرسم شما میدونید که بین دو رشته بیوشیمی و میکروبیولوژی کدوم یکی ازین دورشته شرایط بهتری برای اپلای در مقطع دکترا داره؟ و اینکه در صورت برتری یکی بر دیگری کدوم کشور یا کشورها شرایط خوبی هم برای گرفتن پذیرش و هم کار رو دارند؟

ببخشید وارد تایپینگ تون شدم بین آبرسان کلینیک و سرآوی کدومش بهتره فعلا دارم ام کیو میزنم ولی گفتم بر ...

سلام عزیزم خوبی ، ببین کلینیک یه جورایی بیشتر آبرسانه! ولی سراوی هم آبرسانه هم مرطوب کننده! من با قاطعیت نمیتونم بگم کدوم بهتره! من خودم سراوی رو دوست دارم به این دلیل که اولا آبرسان و مرطوب کنندش باهمه لازم نیست جدا جدا پول بدم ، دوما خیلی غنی هست برای پوست من که مستعد اگزما هست مثل آب روی آتیشه!در جا پوستمو آروم میکنه و آب میده به پوستم ولی خب 

شما خودتون ببینید کدومو دوست دارید و فکرمیکنید براتون بهتره

عزیزم سوال منو جواب میدین کدوم مدل سراوی شما استفاده کردین؟عکس گذاشتم

سلام عزیزم وقتت بخیر باشه ، من مدل یکی مونده به آخریو دارم ، با اینکه برای پوست های خشکه ولی واسه منم مناسب بود نه جوش زدم باهاش نه احساس سنگینی داشتم ، قبل خواب یه لایه نازک میزنم ، صبحش صورتم کامل رطوبت رسانی شده  

سلام عزیزم آره گفتم حالا اون بنده خدا تاپیکش اشغال نشه با چت های ما ببین اگه دوست داری برند ایرانی ب ...

گلم پیج هایی هستن داخل ایران این سرم های اوردینری رو تبلغ می کنن  واقعا خوبه بگیریم استفاده کتیم 

آره اونم کره ایه خیلیم برند خوبیه اتفاقا ژل شست و شوهاش ضدآفتاباش ماسک صورتش و...و...خیلی چیزاشو داش ...

سلامممم

میشه یه سوال پوستی کنم😅؟

میخواستم تونر اسنس برنج سیاه هارو هارو رو بخرم

ولی پوستم مختلط و مستعد جوش و حساسه

بین اینو

تونر لایت میلک تیر تیر

و پد تونر تسکین دهنده سیکا توکوبو

موندم! عکساشم گذاشتم

از ترس جوش😂 چون نقد های تونر آنوا رو خوندم دیدم بعضیا جوش های وحشتناکککک زدن باهاش. بیخیال این شدم.

تونر خودم هارت لیف ابیب بود. خیلی دوستش داشتم ولی دیگه موجود نیست! تونرمم داره تموم میشه. دنبال یه چیز تسکین دهنده ام که جوش نزنم و بافت صورت رو خراب و قرمز نکنه.

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊