2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از راه پله ها بوی ادکلن میومد دونه دونه تفکیک میکردم این ادکلن از چه طیف بوهایی تشکیل شده

ویار هم آبغوره با رب میخوردم 😣😣

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
واای..من به این مورد دائم الویارم.. فک کن آش رشته رو با کاسه سربکشه..وای وای🤒🤢

من بیشتر بستنی قیفی میخورد میخواستم بالا بیارم

حالا فک نکن از این پشمو ریشی زیادا هم هستا معمولیه اما خب همونم 😑😑😑🤮🤢

بله پروفایل خودمم  🌱 
ماشالله چقدر صبر داشتی 3تا بچه اوردی دمت گرم

توکل برخدا .شوهرم بچه دوس داره چون ۷سال اول باردارنمیضدم شوهرم خیلی آرزو به دل موندالان داره جبران میکنه😂

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من زندگیم پرازمعجزه هایی ازطرف خداس  

مادر من سر بچه اولش همش نون لواش سنتی داغ بچه اش به لطف مادربزرگم مرده به دنیا اومد سر خواهر بزرگم سیب میخورد خواهرم خیلی زیباست سر من پرتقال شبیه پرنقالم سر داداش کوچیکه انار واقعا خیلی ناز شده

من اولین بارداریمو از بوی خونمون که تازه بارکرده بودیم بوی آشپزخونه مون و بوی شوهرم متنفررر بودم اوق میزدم اگه به مشامم میخورد 

شوهرم بو نداشتا ولی یه بوی عجیبی حس مس کردم داره تو او ن تایم مثل بوی سیر مانند گاهی اون بو رو حس مس کنم بعد ۹ سال یه طوری میشم و یه چیز دیگه این بود که تو دوره ویارم همش رو شبکه های ماه.واره بود اونموقع اهنگ تهی تابستون پخش میشد انقد گذاشتن که متنفر شدم الان می شنوم یاد دوران ویارم میفتم حالم خراب میشه از گوشت و پیاز تو غذا و غذای خودم متنفر بودم 😅 سر دختر دوم از مرغ تخم مرغ آبپز سالاد الویه به شدددت بدم میومد 

اما خیار و لیمو و نمک گوجه سبز سیب ترش سیب سرخ خیییلی دوست داشتم انقد خوردم دخترم سفید برفی شد 😊 دختر اولی هوس آلبالو کردم اون گندمی شده 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻