2777
2789
عنوان

دلتنگِ وطن📷

| مشاهده متن کامل بحث + 2680 بازدید | 92 پست

سلام گلم ممنون میشم راهنماییم کنی

من صورتم ب شدت چربه و از چربی زیاد هم منافذ باز دارم هم جوش سر سیاه 

(1برای منافذ و جوش سر سیاه چی ب

پیشنهاد میدی و اینکه چند بار درهفته استفاده کنم  با قیمتش مشکلی ندارم فقط جواب بده روی پوستم🥲)

ژل شوینده تاپ شاپ استفاده میکنم ولی داخل دوتا شهر مختلف یجا اوکی میشه صورتم و جوش نمیزنم  ولی ی شهر دیگ تاثیری نداره و باز جوش میزنم 

(2شوینده سراوی چطوره؟ با توجه ب اینکه صورتم چربه سالسالیک اسید بهتر نیست؟)

(3برای من ک صورتم چربه مرطوب کننده و ابرسانی لازمه ؟

اخه من هر بار مرطوب کننده میزنم بدتر جوش میزنم  اگه باید بزنم چ مارکی و چی؟قیمت مناسب باشه)

(۴برای صورت چرب چه ضد افتاب کره ای خوبه؟ و اختلاف ضد افتاب قیمت مناسب کره ای و اونی ک قیمتش بالاست در چ حد؟)

و ی راهنمایی دیگه واسه موهام 

کف سرمم ب شدت چربه و ریزش مو دارم البته ریزش موم بیشتر عصبی ساقه موهامم خشک و وز

در طول هفته ۴بار شامپو بچه ایروکس بدون سولفات میزنم و ی بار فولیکا تقویت کننده مو

خوبه؟ چ پیشنهادی میدی برای کف سر چرب بنظرت برای ریزش موم با دارو اوکی نمیشه؟

ممنون میشم ی روتین برای موهام بهم پیشنهاد بدی 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام عزیزم خوبی 

من می‌خوام پوستم روشن تر بشه، برای همین می‌خوام ضد آفتاب راند لب رو بگیرم 

میشه بگی چطوریه و واقعا روشن کننده اس و ارزش خرید داره یا نه؟

بعد اینکه برای روشن تر شدن پوستم بین خرید تونر هلو آنوا و تونر برنج آیم فرام موندم میشه اگه استفاده کردی راهنماییم

کنی

منم یه مسافرت خارجی داشتمبه شدت دلم تنگ ایران شده بودو وقتی رسیدم بغض ام گرفته بود

اره دقیقا ، من از اینجا راضیما ولی تهران یه حال و هوایی داره که آدم هرجای دنیام باشه دلتنگش میشه واسش

سلام عزیزم. بله حتما

خیلی ممنونمممم 

ببخشید حس میکنم شما خیلی اطلاعات دارید  واسه همین میپرسم 

ریزش مویی که بر اثر کم کاری تیرویید باشه چه مدت بعد برطرف میشه؟ و اینکه موهای ریخته شده بر اثر کم کاری تیرویید مجدد رشد میکنن؟ موها پر حجم میشن؟ نیاز هست محلولی چیزی استفاده کرد؟ 

من ریزش موهام از همه طرفه 

و اینکه ریزش مژه و ابرو هم میتونه بر اثر کم کاری باشه؟ 

اگر باشه مژه مجدد رویش میکنه؟

بیا من میام اونجا تو بیا تهران

بشه دیدونه زار و پریشون شده بی احتیاطی کرده حالا پشیمون شده😂❤️ زیاد حوصله بحث با آدمای احمق رو ندارم هر وقت جوابت رو ندادم اینو تو مغزت پلی کن🙂🦋✨کیدرامر و کیپاپر هسدم تو این تاپیکا تگم کنید پلیز✈️✨🇰🇷بنده رو میتونید صدا کنید کوک الفن العظم😎😂حتی ولد واید جذابم میتونید صدا کنید بسسسسس ک جذابممممم😂💔🤝ENFP هسدممممم❤️✨🤝تهکوکرممممم و بهش افتخار میکنم😎✨🚬✊🏻사랑해요❤️✨BTS-ARMY-FOREVER

🕋🕋🕋🕋سلام 🕋🕋🕋🕋خدارا🕋🕋🕋🕋شکر🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋 خوبین🕋🕋🕋🕋 انشاء🕋🕋🕋🕋الله 🕋🕋🕋🕋هر🕋🕋🕋🕋جایین 🕋🕋🕋🕋موفق🕋🕋🕋🕋 و🕋🕋🕋🕋 موید🕋🕋🕋🕋 باشید🕋🕋🕋🕋 خدایا🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋شکر🕋🕋🕋🕋ت🕋🕋🕋🕋 یا🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋الله🕋🕋🕋🕋 شکر🕋🕋🕋🕋ت🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋 با🕋🕋🕋🕋الله🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋💛🕋🕋🕋🕋💛💛🕋🕋🕋🕋💛🕋🕋🕋 شکر🕋🕋🕋🕋تو🕋🕋🕋🕋ن 🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋یا🕋🕋🕋🕋الله🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋 شکر🕋🕋🕋🕋ت🕋🕋🕋🕋 خدایا🕋🕋🕋🕋شکر🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋ت🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋💛🕋🕋🕋🕋🕋💛🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋

خیلی ممنونمممم ببخشید حس میکنم شما خیلی اطلاعات دارید واسه همین میپرسم ریزش مویی که بر اثر کم کاری ...

سلام عزیزم خوبی ، ریزش موی تیروئیدی متاسفانه درمان قطعی نداره ، فقط تا حدودی میشه "کمترش" کرد با مصرف مکمل های ریزش مو

ریزش ابرو و مژه هم بله دقیقا از عوارض تیروئید هست 

سرم تقویت مژه و ابرو از برند اتودهاوس میتونی بخری خیلی خوبه تاحدودی پر میکنه ابرو و مژه هارو