2777
2789
عنوان

خانما خواهش میکنم یه لحظه بیایید

48 بازدید | 4 پست

عزیزان کسی تجربه استفاده اسپری نیواشا برای ترمیم زخم ختنه رو داره

بچم خیلی بیقراره قطره هم میدم  معذرت میخوام بالامیاره

دارو‌نمیخوره با شیافم گلاب ب روتون بیرون روه گرفته 

تورو خدا کمکم کنید

قطره استامینوفن پاراکید بده بهش عزیزم طعمش خوبه هم موزی داره هم توت فرنگی شاید خورد

من اصلا اسم این اسپری رو نشنیدم واسه پسرم تا ۲۴ ساعت شیاف استفاده کردم بعدش قطره پاراکید اگر یه کوچولو با شیاف اسهال میشه نترس اشکال نداره

قطره استامینوفن پاراکید بده بهش عزیزم طعمش خوبه هم موزی داره هم توت فرنگی شاید خوردمن اصلا اسم این ا ...

ممنونم عزیزم،قطره ای ک دکتر داده اصلا مارک نداره 

فقط رو‌جلدش زده استامینوفن

اسپری نیواشا خیلی برای ترمیم زخم‌خوبه

الانم دارمش فقط نمیدونم برای نوزادا هم قابل استفاده اس یا نه؟🥲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم عزیزم،قطره ای ک دکتر داده اصلا مارک نداره فقط رو‌جلدش زده استامینوفناسپری نیواشا خیلی برای تر ...

به نظرم اسپری استفاده نکن چند روز تحمل کن خوب میشه همه پسربچه ها این دورانو طی کردن فقط حتما طبق دستور پزشک زخمو زود زود تمیز کن چکن اگه نکنی و دلت نیاد چسبندگی میگیره بعدا درد خیلی خیلی بیشتریو باید تحمل کنه

به نظرم اسپری استفاده نکن چند روز تحمل کن خوب میشه همه پسربچه ها این دورانو طی کردن فقط حتما طبق دست ...

دکتر بهم گفته فقط پوست رو‌بکشم پایین و‌پماد بزنم

برای تمیز کاری چیزی نگفته 

چکار باید بکنم؟

فرزند اولمه تجربه ای هم ندارم😪