2777
2789
عنوان

اینم پیرو تاپیکی که بچه سرویس عروسو ناقص کرده بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1092 بازدید | 88 پست
یدونه هم از چنگال های سرویس رو انداختیم سطل آشغال شوهرم میگه خودت انداختی من میگم تو آخرش هیچ کدوم گ ...

اوففف من خیلی ازاینکارا کردم چاقو دم دستیم که فقط دو تا مونده😂

بعد ماری مثلا لیوانو شکونده الکی میگه رفتم هیچجا تکی نمیداد این حرفای الکی رو مخه ادم میره اگه واثعا ...

میدونم شاید تو اون موقع انتظار نداشتی من خودم مهمونی میدم این احتمالم میدم امکان داره ظرف بیوفته بشکنه حتی ممکنه از دست خود من بی افته از کسی هم انتظار اینکه عوضش رو بخره ندارم ولی یکی بخواد چنین بهونه مسخره ای بیاره آدم ناراحت میشه 

ولی خب یکی به وسایل کمدم دست بزنه یا دکوری خراب کنه یا برای خودش یادگاری برداره ناراحت میشم 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اوففف من خیلی ازاینکارا کردم چاقو دم دستیم که فقط دو تا مونده😂

نه این برای سرویس جهیزیه بود دم دستی ممکنه اینطوری بشه 

میدونم شاید تو اون موقع انتظار نداشتی من خودم مهمونی میدم این احتمالم میدم امکان داره ظرف بیوفته بشک ...

اره دقیقا منم بخاطر بهونه ی مسخرش این خاطره رو گفتم ولی همه که مثل تو متوجه این نمیشن😏🤣🤣🤣🤣🤣

غصه نمیخورم تنها چیزی که براش غصه نمیخورم همین خونه و وسایل خونست اون تاپیک منو یاد این خاطره انداخت ...

دقیقا

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
نه بابا من فقط یبار ازاینکارا کردم اونم داشتم میسشتم خودش شکست😂😂😂منکه نشکوندم 🤷‍♀️

من چیزی نشکوندم ولی یادگاری برداشتم 😂

اره دقیقا منم بخاطر بهونه ی مسخرش این خاطره رو گفتم ولی همه که مثل تو متوجه این نمیشن😏🤣🤣🤣🤣🤣

دیگه میشناسمت😂😌

فدای سرت غصه نخور چینی میشکنه ...

اما حق میدم خیلی کارشون بد بود

اللخصوص نو عروس که وسایلاش همه تازن و روی وسایلاش حساسه ... 

اولا ما باید از وسایل میزبان مراقب باشیم 

بعدشم چه یک بشقاب چه صد بشقاب خودمون بچمون .. شکستیم موظفیم بخریم بدیم 

وظیفمونه

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫
فدای سرت غصه نخور چینی میشکنه ...اما حق میدم خیلی کارشون بد بوداللخصوص نو عروس که وسایلاش همه تازن و ...

غصه نمیخورم برا چندسال پیشه همونموقعم غصه نخوردم ولی حرفش به ادم برمیخوره

غصه نمیخورم برا چندسال پیشه همونموقعم غصه نخوردم ولی حرفش به ادم برمیخوره

کارشون خیلی بد بود حق میدم

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫
واااا لعنتی چی برداشتی؟😂🤦‍♀️

یبار توی یه ظرف پیرکس عسل داد عسل و با ظرفش برداشتم آخرش مادرشوهرم گفت واسه خودت 

یبار هم یه ظرف پلاستیکی بزرگ از این گردا که طرح داره داده بود گذاشتم فیریزر اومد دنبال ظرفش گفتم توی فیریزر هست لازمش دارم بعد مجبور شد بگه برای خودت بزار فکر کنم بازم یادم بیاد بهت میگم بقیه چیز ها رو خودش داده 😂🥲

من تازه عروسم ولی هر کس ظرفی بشکنه اصلا ناراحت نمیشم

عزیزم اینکه طرف بشکنه خیلی فرق داره با اینکه بشکونه و خودش مثل همونو داشته باشه ولی بگه همه جا پرسیدم هیچجا نداشت برات بخرم