مادرشوهر وپدرشوهرم اومده بودن خونمون شربت درست کرده بودم پدرشوهرم نصفشو نخورد گفت میبرم پایین میخورم.بعد نگو برده بود لیوان از دستش افتاده بود شکسته بود من سه دست لیوان داشتم مادرشوهرم عییییین همون لیوانو دو دست داشت ولی اومد بهم گفت هرجا پرسیدم تکی نداد برات یدونه بخرم😐من بودم واقعا روم نمیشد و اصلابهش نمیگفتم شکسته یکی از برای خودم بهش میدادم
واسه یه چیز غصه بخور که جبران ناپذیر باشه، حالا طی سال چند بار ۱۸ نفر مهمون میاد برات که باید سرویست کامل باشه و یه دونه کم باشه ناقصه؟ بیخیال خواهر. خب افتاد شکست دیگه. نخواست بیارع. خدای نکرده قتل که نکرده. اینهمه پسرش کوچیک بود ظرفای مامانشو شکوند یه بارم باباش سهوا یه لیوان از دستش افتادو شکست، تو رو خدا انقدر زوم نکنید رو قوم شوهر
دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
با یه دونه لیوان و نعلبکی نه شما فقیر میشی نه اونا شاه
دلتونو بزرگ کنین
تو بازار چیزی که زیاده ظرف
احترام ادم با یه نعلبکی کم یا زیاد نمیشه
کلا اگر با خانواده شوهر مشکل داریم که یه حرف دیگه است
به بارون نم نم ⛈️ به دریا 🌊 به کوه 🏞 به این آفرینش 🌌 به کشتی نوح 🌌به ماه 🌙و ستاره💥 به هفت آسمون✨ به عشقم ❤به عشقی تا مرز جنون ❤به لحظه دیدار قسم میخورم ❤دوباره با تکرار قسم میخورم❤ به عهدی که بستیم💍 قسم میخورم❤ به هستم به هستیم❤ قسم میخورم تا وقتی که قلبم❤ هنوز میزنه تا وقتی که جونی توی این تنه💖 تو روزای خوب تو روزای بد 💖همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم💕 قسم میخورم ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤
بابا فدای سرت خوبه تو توی گیر و دارش نیستی ولی بهت حق میدم بهت بربخوره
من چی بگم دختر خواهرشوهرم گوی برفی موزیکالم رو شکست برای اولین هدیه ولنتاینم بود توی نامزدی شوهرم برام خریده بود همینطور نگه داشتم شوهرم میگه بنداز بره میگم نه یادگاریه 🥲
اینا غصه ی ظرف خوردن نیست حرکتشون برام عجیبه مطمعنن براتون پیش نیومده که اینجوری میگی
گفتم مشکل دارین با خانواده شوهر
دنیا دو روزه
بیخیالش
به بارون نم نم ⛈️ به دریا 🌊 به کوه 🏞 به این آفرینش 🌌 به کشتی نوح 🌌به ماه 🌙و ستاره💥 به هفت آسمون✨ به عشقم ❤به عشقی تا مرز جنون ❤به لحظه دیدار قسم میخورم ❤دوباره با تکرار قسم میخورم❤ به عهدی که بستیم💍 قسم میخورم❤ به هستم به هستیم❤ قسم میخورم تا وقتی که قلبم❤ هنوز میزنه تا وقتی که جونی توی این تنه💖 تو روزای خوب تو روزای بد 💖همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم💕 قسم میخورم ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤
بابا فدای سرت خوبه تو توی گیر و دارش نیستی ولی بهت حق میدم بهت بربخوره من چی بگم دختر خواهرشوهرم گوی ...
اره تو که منو میشناسی به اینچیزا زیاد اهمیت نمیدم من خودم سال اول فرشمو سوزوندم😂🤦♀️ ولی خب حرکتش خیلی عجیبه مثلا فکر کن یکی ظرفتو ببره بگه برای خودمون شده😐😂🤦♀️
یدونه هم از چنگال های سرویس رو انداختیم سطل آشغال شوهرم میگه خودت انداختی من میگم تو آخرش هیچ کدوم گردن نگرفتیم توی بازار هم تکیش رو پیدا نکردم حتی یه دست ۶ تاییش رو که بخرم یدونه اش رو بزارم جاش کسی رو هم نمی تونم مقصر بدونم
بابا فدای سرت خوبه تو توی گیر و دارش نیستی ولی بهت حق میدم بهت بربخوره من چی بگم دختر خواهرشوهرم گوی ...
بعد ماری مثلا لیوانو شکونده الکی میگه رفتم هیچجا تکی نمیداد این حرفای الکی رو مخه ادم میره اگه واثعا میخواستی بده از برای خودش میداد نه که الکی بگه رفتم هیچجا نبود