2777
2789
عنوان

عاشقان خدا دورهمی نماز خونا‌ شروع نماز و نماز اول وقت❤️☺️✋

| مشاهده متن کامل بحث + 14972 بازدید | 1958 پست

به نام خالق مهربانمون 

سلام خواهرم خوش آمدید🕊️

تاپیک نماز ✉️📞

اللهُ یهدی من یشاء 

🍀خداوند هر که را بخواهد هدایت میکند .🍀

کسانی که توبه و انابه و بازگشتشان همواره به سوی خداست .

لطفاً دو صفحه اول حتما بخونید 

لینک های طریقه وضو گرفتن و نماز خوندن برای کسانی که اولین باری هست که نماز خوندن شروع میکنند و دانلود لینک باد صبا برای شنیدن صدای اذان، و‌عکس جدول نماز ،همه در دو صفحه اول موجود هست .

و هر هفته ،«جمعه ها» از نماز ایام هفته که خوندید گزارش بزارید  و عکس جدول تون اینجا بفرستید ..

همراه با یک آیه و یا حدیث در مورد نماز 

و ایده هاتون با مطرح کنید .

صفحه 14 تاپیک نمونه جدول هفتگی که کاربران ارسال کردند🌸

@wwwsabaw    

@گوشی_بدست    

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
به نام خالق مهربانمون سلام خواهرم خوش آمدید🕊️تاپیک نماز ✉️📞اللهُ یهدی من یشاء 🍀خداوند هر که را بخ ...

چطوری میتونم یه سوال خصوصی بپرسم ازتون😬🤦‍♀️

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چطوری میتونم یه سوال خصوصی بپرسم ازتون😬🤦‍♀️

درخواست دوستی میدم 

اونجا بپرسین 

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

به نام خالق مهربانمون 

سلام خواهرا  خوش آمدید💐

اللهُ یهدی من یشاء 

خداوند هر که را بخواهد هدایت میکند✨️

کسانی که توبه و انابه و بازگشتشان همواره به سوی خداست 🕊.

🌹لطفاً دو صفحه اول رو حتما بخونید 

لینک های طریقه وضو گرفتن💧و نماز خوندن🧎‍♀️ برای کسانی که اولین باری هست که نماز خوندن شروع میکنندو دانلود لینک باد صبا برای شنیدن صدای اذان🎶،  و‌عکس جدول نماز 🗒، همه در دو صفحه اول موجود هست .

و هر هفته ،«جمعه ها» از نماز ایام هفته که🗓 خوندید گزارش بزارید و عکس جدول تون اینجا بفرستید ..

📌همراه با یک آیه و یا حدیث در مورد نماز 

و ایده هاتون رو مطرح کنید.

@_maryam_banoo_‍ 

@دخترچشمرنگی1@فوژان00@پیشی_پشمالوو‍ 

@جدوا    

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲

به نام خالق مهربانمون 

سلام خواهرا  خوش آمدید💐

اللهُ یهدی من یشاء 

خداوند هر که را بخواهد هدایت میکند✨️

کسانی که توبه و انابه و بازگشتشان همواره به سوی خداست 🕊.

🌹لطفاً دو صفحه اول رو حتما بخونید 

لینک های طریقه وضو گرفتن💧و نماز خوندن🧎‍♀️ برای کسانی که اولین باری هست که نماز خوندن شروع میکنندو دانلود لینک باد صبا برای شنیدن صدای اذان🎶،  و‌عکس جدول نماز 🗒، همه در دو صفحه اول موجود هست .

و هر هفته ،«جمعه ها» از نماز ایام هفته که🗓 خوندید گزارش بزارید و عکس جدول تون اینجا بفرستید ..

📌همراه با یک آیه و یا حدیث در مورد نماز 

و ایده هاتون رو مطرح کنید.

@پیشی_پشمالوو    

@فوژان00    

@دخترچشمرنگی1    

@_maryam_banoo_  

من از همین ظهر امروز شروع کردم راستش تا پارسال مرتب میخوندم ینی از ۸سالگی شروع کردم الان ک میخوام بر ...

ای جانم🥰

قدم گذاشتن دوباره تو مسیر نور و بندگی مبارکت باشه عزیزم 😍🌱

چقدر خوب که از سن پایین نماز میخوندی 🤗

هرچیزی یا فکری که باعث بشه از خدا دور بشی 

از طرف شیطانه گلم 

در باره سوالتون هم من سرچ کردم تو نت یه کلیپ پیدا کردم و یه متن که براتون میزارم 

ان شاء الله مفید باشه براتون 

این لینکشه 👇🏻

دستت رو بزار رو لینک بعد گزینه باز رو بزن 

https://www.aparat.com/v/ltg1nfg

متن تو یه پست دیگه برات میزارم 

من از همین ظهر امروز شروع کردم راستش تا پارسال مرتب میخوندم ینی از ۸سالگی شروع کردم الان ک میخوام بر ...

چطور است که بعضی نماز نمی‌خوانند و گناه انجام می‌دهند، ولی در کارهایشان موفقند، در حالی که مؤمنان ممکن است این گونه نباشند؟

- پاسخ

۱. معنای موفقیت چیست؟ آیا فرعون را که آن همه دارایی داشت و هم اکنون از اهل جهنم است، فرد موفقی می‌دانید یا حضرت موسی (علیه السلام) را؟

قارون یکی از اقوام قوم موسی بود، ولی مؤمن نبود. پول‌های او آن قدر بود که یک عده افراد قوی هیکل کلید گاوصندوق‌های او را حمل می‌کردند. (قصص، آیه ۷۶) قارون با افتخار می‌گفت این ثروت را به وسیله دانشی که نزد من است به دست آورده‌ام. (قصص، آیه ۷۸) آیا به نظر شما قارون فرد موفقی بود؟

برخی از ما ممکن است تنها به ظاهر افراد نگاه کنیم؛ ولی چون از عاقبت آنها اطلاعی نداریم، نتوانیم به درستی قضاوت کنیم.

داستان زیر که در قرآن آمده و ادامه سرگذشت قارون است نمونه، کاملی از افراد به ظاهر موفق و در واقع ناموفق را به ما نشان می‌دهد: روزی قارون با تمام زینت خود، در برابر قومش ظاهر شد. آنان که خواهان زندگی دنیا بودند گفتند: ای کاش همانند آن چه به قارون داده شده ما نیز داشتیم. به راستی که او بهره ‌[و موفقیت] بزرگی دارد، اما کسانی که علم و دانش به آنها داده بود گفتند: وای بر شما! ثواب الهی برای کسانی که ایمان آورده‌اند و عمل نیک انجام می‌دهند، بهتر است، اما جز صابران آن را دریافت نمی‌کنند.

خداوند متعال در ادامه این آیات می‌فرماید: و سپس ما او و خانه‌اش را در زمین فرو بردیم و یارانی نداشت که او را در برابر عذاب الهی یاری کنند و خود نیز نمی‌توانست کاری از پیش ببرد و آنها که دیروز آرزو می‌کردند به جای او باشند [وقتی دیدند که بر سر قارون چه آمد] گفتند وای بر ما! گویی خداوند روزی هر کدام از بندگانش را که بخواهد گسترش می‌دهد یا تنگ می‌گیرد. اگر خدا بر ما منت ننهاده بود ما را نیز به قعر زمین فرو می‌برد...(قصص، آیه ۷۹-۸۲)

از این داستان و نمونه‌های دیگر آن نتیجه می‌گیریم که معنای موفقیت واقعی، این نیست که چند روزی کسی در زندگی دنیا خوش باشد، بلکه موفق واقعی کسی است که عاقبت بخیر باشد و به بهشت الهی راه یابد

۲. بسیاری از موفقیت‌ها را انسان با اختیار خودش به دست می‌آورد یا از دست می‌دهد. دو دانش‌آموز را در نظر بگیرید که یکی درس خوان، تمیز و با انضباط است، ولی در امور دینی سست و دیگری تنبل، کثیف و بی انضباط می‌باشد، اما در کارهای دینی کوشا است. اولی شب‌های درسی و امتحانی تا دیر وقت مشغول تحصیل و مطالعه است، ولی دومی شب‌های درسی و امتحانی به جای درس خواندن تا آخرین فیلم تلویزیون می‌بیند و خسته و کوفته می‌خوابد. در چنین وضعیتی طبیعی است که شاگرد درس خوان موفق می‌شود و شاگرد تنبل به ظاهر مؤمن در درس‌هایش توفیقی حاصل نمی‌کند. این قبول نشدن به خاطر تنبلی خودش می‌باشد و ربطی به ایمانش ندارد.

۳. آخرین نکته در پاسخ به سؤال باید بدانی این است که:

کسانی که ایمان ندارند زندگی سخت و پراضطرابی دارند، هر چند این اضطراب، ناراحتی و سختی را ما احساس نکنیم. ولی مؤمنان هر چند مشکلات جسمانی یا مالی داشته باشند مانند افرادی بی‌ایمان اضطراب ندارند، زیرا افراد بی ایمان هر لحظه می‌ترسند که از دنیا بروند و هر آن چه دارند فنا شود، ولی افراد مؤمن می‌دانند که اگر در دنیا با مشکلاتی روبر شوند در قیامت خداوند در برابر تحمل این مشکلات به آنها اجر خواهد داد.

درخواست دوستی میدم اونجا بپرسین

ببخشید دیر دیدم پسرم کلاس ژیمناستیک میره 😓

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک

سلام خواهرا 🌱

تاپیکم رو لایک کرده بودید 

بفرمایید تاپیک نماز

اگر دوست داشتید متن تاپیک و مطالبی که ارسال کردند  رو مطالعه کنید 

صفحه 14 تاپیک ،  کاربر ها نمونه جدول هفتگی ارسال کردند

اگر دوست داشتید که هفته بعد برای یادآوری نام کاربریتون دوباره تگ بشه لطفا بگید 

@اعتصامی    

@nilofar_bano_90    

@yekkarbar    

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
سلام خواهرا 🌱تاپیکم رو لایک کرده بودید بفرمایید تاپیک نمازاگر دوست داشتید متن تاپیک و مطالبی که ارس ...

سلام به روی ماهت 

دستت درد نکنه مرسی 

لطفا بازم صدام بزن

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
سلام به روی ماهت دستت درد نکنه مرسی لطفا بازم صدام بزن

چشم حتما ✨️🌸

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
چشم حتما ✨️🌸

چشمت سلامت ممنون 

از همه التماس دعا دارم واسه حل مشکل داداشم و شفای کامل خودم 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
به نام خالق مهربانمون سلام خواهرم خوش آمدید🕊️تاپیک نماز ✉️📞اللهُ یهدی من یشاء 🍀خداوند هر که را بخ ...

مممنونم.چشم اگه قابل باشم حتما.بچه کوچیک دارم کمتر گوشی میگیرم دستم

🍀🤲الهم صل علی محمد وآله محمد و عج فرجهم🍀🤲

به نام خالق مهربانمون سلام خواهرا خوش آمدید💐اللهُ یهدی من یشاء خداوند هر که را بخواهد هدایت میکند ...

سلام بانو جان خیلی ممنون که تگم کردید ❤باور نکردنیه خودم چند روزی بود که شروع کرده بودم به نماز خوندن و یهو این تاپیک و یه گروه با این موضوع واقعا حس میکنم اتفاقی نیست😍✨