2777
2789
عنوان

عاشقان خدا دورهمی نماز خونا‌ شروع نماز و نماز اول وقت❤️☺️✋

| مشاهده متن کامل بحث + 14980 بازدید | 1960 پست
سلام دوستانذکر سجده ی ای که بعد از تموم شدن نماز مستحبه که به جا بیاریم رو میدونید؟ اصلا همچین سجده ...

سجده شکر هست عزیزم 

که خیلی ثواب زیادی داره 

به زبان ساده میتونید بگید الهی شکر 

یا بگید الحمدالله کما هو اهله 

هر چند تا ذکر که تونستید بگید عالیه .

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
بریم برا نماز مغرب التماس دعا

ماشاءالله قبول باشه خانم🌿

این حس خوش سبکی و نزدیکی به خدا 

رو برای همه مشتاقان آرزومندم .🤲

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

البته این عکس قبل از نماز هست.

مسجد محل آرامش 

تبادل انرژی های مثبت 

محل رفت و آمد ملائکه 

و حال خوش نزدیکی به خداست .

التماس دعا هستی جان 

عاقبتت بخیر عزیزم ✋❣️

سلام نماز مغرب عشائ خوانده شد 🥰

قبول باشه خانم 🌿🕊️

به نام خالق مهربانمون 

سلام خواهرم خوش آمدید🕊️

تاپیک نماز ✉️📞

اللهُ یهدی من یشاء 

🍀خداوند هر که را بخواهد هدایت میکند .🍀

کسانی که توبه و انابه و بازگشتشان همواره به سوی خداست .

لطفاً دو صفحه اول حتما بخونید 

لینک های طریقه وضو گرفتن و نماز خوندن برای کسانی که اولین باری هست که نماز خوندن شروع میکنند و دانلود لینک باد صبا برای شنیدن صدای اذان، و‌عکس جدول نماز ،همه در دو صفحه اول موجود هست .

و هر هفته ،«جمعه ها» از نماز ایام هفته که خوندید گزارش بزارید  و عکس جدول تون اینجا بفرستید ..

همراه با یک آیه و یا حدیث در مورد نماز 

و ایده هاتون با مطرح کنید .

صفحه 14 تاپیک نمونه جدول هفتگی که کاربران ارسال کردند🌸

@5557mona    

@yotab246    

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
به نام خالق مهربانمون سلام خواهرم خوش آمدید🕊️تاپیک نماز ✉️📞اللهُ یهدی من یشاء 🍀خداوند هر که را بخ ...

من از همین ظهر امروز شروع کردم 

راستش تا پارسال مرتب میخوندم ینی از ۸سالگی شروع کردم الان ک میخوام برم دهم

ولی یه مدت نمیدونم چمه همش میگم چرا اونایی که بی دین و ایمونن زندیگشونم از من بهتر و این حرفا بهمین خاطر ترکش کردم ولی به یه دلیلی شروع کردم دوباره امیدوارم که از تنبلی نزنم زیرش😑🤦‍♀️😂

من از همین ظهر امروز شروع کردم راستش تا پارسال مرتب میخوندم ینی از ۸سالگی شروع کردم الان ک میخوام بر ...

سلام عزیزم خوش آمدید

خواهر گلم نماز فریضه واجب خداست 

و‌ ما هم اهل اطاعت ان شاء الله .

اولین و مهمترین سوال پروردگار بعد رفتن ما از این دنیا ،در مورد همین نماز هست ،و‌در روایات آمده که اگر در امر نماز خدای ناکرده سهل انگاری کنیم مورد شفاعت ائمه اطهار قرار نمی‌گیریم ،دقیقا وقتی که به شدت به این شفاعت محتاجیم ..

نماز یعنی ما اهل کبر و غرور در برابر پروردگار نیستیم

و فرمایش خداوند و‌عهد بندگی رو قبول کردیم ..

علاوه بر این که بعدِ کوچ ما از این دنیا که شاید خیلی زود باشه  دستگیر ما هست ،در امور دنیا هم علاوه بر آرامش و احساس سبکی 

باعث میشه در گرفتاری های زندگی با صبر، خدا راه خروج و نجاتی برای ما باز کنه ..

برای همین باید در این کوشا باشیم .

و‌از امتحان بندگی سربلند بیرون بیایم .

موفق باشی جانم .

سجده شکر هست عزیزم که خیلی ثواب زیادی داره به زبان ساده میتونید بگید الهی شکر یا بگید الحمدالله کما ...

ممنون گلم. یه زمانی یه جا خونده بودم و انجام میدادم ولی ذکراش دقیق یادم نیست که هم سمت چپ صورتم رو میذاتشم و هم سمت راست. اون رو مشا میدونید؟

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸
گروه دارید؟؟؟میشه منم ببرید تو گروهتون لطفا

سلام عزیزم 

خوش‌ اومدی 

همین تاپیک گزارش هفتگی نماز داده میشه 

و مطالب انگیزشی و حدیث درباره نماز گذاشته میشه 

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم.