2777
2789
عنوان

خواهرمن برادر من وقتی مشکل داری بچه دار نشو

| مشاهده متن کامل بحث + 1034 بازدید | 95 پست
اتفاقا تا وقتیم پولدار نیستین بچه نیارینچون حتی اگه وضع مالیتون متوسط باشه بچه بیارینمیرین زیر خط فق ...

موافقم ، هم وضعیت اقتصادی مهمه هم شرایط خانوادگی، هم اینکه به همه جوانب فکر کرده باشید، لطفا بچه ناخواسته درست نکنید بعد اسمش رو بذار خداخواست.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گاون خب ... انگار ارضا روانی میشن تپ و تپ بچه بیارن ...مثلا من...خب چرا منو بدنیا اوردی ؟فازت چیبود ...

دقیقا دقیقا دقیقا

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅

اینکه خدا روزی بچه رو میرسونه و بچه با خودش برکت میاره و ... اینا همش چرت محضه و صرفا برای دلداری و گول زدن به کار میره..

چشماتونو باز کنید و ببینید دور و برتون چه خبره ، شرایط اعصاب و روان و ..‌ بسنجید بعد به فکر چنین تصمیم مهمی و ریسکی ای باشید.

_فکر میکردم از بغل کردن متنفری!   +با تو میتونم از خیلی چیزا متنفر نباشم :)     حرفی داشتید در خدمتم..    https://harfeto.timefriend.net/17322248043170

بعضیا فقط ازدواجو تولید مثل میدونند 

خواهرشوهرم با داشنشجو ازدواج کرده هنوز خرجشو پدرشوهر میده 

بعد ازدواج فورا اقدام کرد

میگفت باید از حالا شروع کنم که تا 40سالگی یه 10تا بیارم 

تمام فکر و ذهنش گوش دادن به حرف بزرگان کشور واسه سرباز اوردن بود

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
موافقم ، هم وضعیت اقتصادی مهمه هم شرایط خانوادگی، هم اینکه به همه جوانب فکر کرده باشید، لطفا بچه ناخ ...

دقیقااااا

یا میگن خدا خودش روزیشو میفرسته

اگه اینطوری بود این همه بچه کار نداشتیم ک بازیافت جم میکنن

پولو بیخیال اعصاب و روان ندارنمن کتکایی خوردم بدون هیچ دلیلی که داخل بقیه کشورا برچسب مشکل روانی روش ...

همیین، اصلا مهم ترینش حوصله هست، هرچی دق و دلی مشکل دارن سر بچه خالی میکنن🤦‍♂️

همیین، اصلا مهم ترینش حوصله هست، هرچی دق و دلی مشکل دارن سر بچه خالی میکنن🤦‍♂️

من الان فقط میخوام یه فیزیو تراپ بشم بتونم زود به درامد برسم و برم چون هیچ حسی بهشون ندارم

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....

کسی شکی نداره که خدا روزی رسانه روزی همه موجودات رو خدا میرسونه و از پیش مقدر کرده 

اما تعبیری که این ادما میکنن واسه بچه داری اینطور معنی میشه که حقوقت بیشتر میشه که اشتباهه

وگرنه نون خالی و نمکم رزق و روزی محسوب میشه 

اره با نون خالی هم میشه شکم بچه ها رو سیر نگه داشت 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
اینکه خدا روزی بچه رو میرسونه و بچه با خودش برکت میاره و ... اینا همش چرت محضه و صرفا برای دلداری و ...

فکر میکنی فکر میکنه ک بچه بدنیا میارع؟نمیکنه متاسفانه فرایندش جوریه ک طرف سیم های فکر منطق قطع میشه و سیم های گاویش وصل 

من نمی‌دونم چرا یه عده تریبون ندارن حرف بزنناینجا تاپیک میزنن؟حرفی دارید به خودتون و خواهر و برادر خ ...

اینجا هم نوعی تریبون هست، درمورد خانواده که باید بگم به اون ها هم میگیم حتما زیاد، حالا چرا عصبی میشین در برابر یه حرف حق؟ اروم باشین لطفا

2810