2777
2789

خدا روزی رسان هست؟ درست، پول عامل خوشبختی نیست؟ اینم درست، ولی وقتی شرایط مالی مناسب برای بچه دار شدن رو ندارید که حداقل نیاز های اون بچه رو تامین بکنید این ظلم در حق اون بچه نیست؟ بچه ای که هیچ حق انتخابی برای بوجود اومدنش نداشته، حتما نباید پولدار باشی تا بچه دار باشی ولی لااقل باید از زندگی که با همسرتون دارین راضی باشین و باهم دیگه تفاهم داشته باشین، باید توی زندگیتون عشق و علاقه محبت وجود داشته باشه تا اون بچه از شماها درس بگیره، وقتی زندگیتون پر هست از مشکلات درون خانوادگی انتظار دارین این بچه در اینده یه ادم کاملا سالم باشه از نظر روحی و روانی؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من نمی‌دونم چرا یه عده تریبون ندارن حرف بزنن

اینجا تاپیک میزنن؟

حرفی دارید به خودتون و خواهر و برادر خودتون در منزل بزنید

روزی ۲۰ تا تاپیک بچه دار نشو ، ازدواج نکن ،طلاق نگیر ، طلاق بگیر ..... تزی دارید به دانشگاه ارائه بدید روی جامعه اثری بذاره حداقل

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

عشق و علاقه و تفاهم رو موافقم

ولی پولدار بودن نه

آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم

پولو بیخیال 

اعصاب و روان ندارن

من کتکایی خوردم بدون هیچ دلیلی که داخل بقیه کشورا برچسب مشکل روانی روشون میزاشتن

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
2810