2777
2789
عنوان

آیا شکایت از اجابت نشدن دعا داری

275 بازدید | 39 پست

بسم الله الرحمن الرحیم

(میخونید اعلام کنید حتی یک عدد)

خداوند تبارک و تعالی فرمودند "ادعونی إستجب لکم" بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را در واقع خداوند با این آیه به ما تضمین داده است که دعاهای ما را اجابت خواهد کرد.

روايت شده: مردى از طولانى شدن اجابت دعايش نزد امير مؤمنان عليه السّلام شكايت كرد، حضرت فرمود: چرا دعاى سريع‏ الإجابه را نمى‏ خوانى؟ پرسيد: كدام دعاست؟ فرمود: بگو:

اَللّهُمَّ اِنّى اَسْئَلُكَ بِاسْمِكَ الْعَظيمِ الاَْعْظَمِ الاَْجَلِّ الاَْكْرَمِ الْمَخْزوُنِ الْمَكْنُونِ النُّورِ الْحَقِّ الْبُرْهانِ الْمُبينَ الَّذى هُوَ نُورٌ مَعَ نُورٍ

خدايا از تو مى‏ خواهم به اسم بزرگ‏ بزرگتر محفوظ پنهان نور پايدار برهان آشكار آن‏كه نورى است با نور،

وَ نُورٌ مِنْ نُورٍ وَ نُورٌ فى نُورٍ وَ نُورٌ عَلى كُلِّ نُورٍ وَ نُورٌ فَوْقَ كُلِّ نُورٍ وَ نُورٌ تُضيئُ بِهِ كُلُّ ظُلْمَةٍ

و نورى است از نور، و نورى است در نور، و نورى است بر هر نور، و نورى است بالاى هر نور، و نورى‏ است كه روشنى گيرد به آن هر تاريكى،

وَ يُكْسَرُ بِهِ كُلُّ شِدَّةٍ وَ كُلُّ شَيْطانٍ مَريدٍ وَ كُلُّ جَبارٍ عَنيدٍ لا تَقِرُّبِهِ اَرْضٌ وَلايَقُومُ بِهِ سَمآءٌ

و با آن هر سختى شكسته شود، و هر شيطان گردنكشى، و هر جبّار لجبازى، نورى‏ كه هيچ زمينى با وجود آن قرار نگيرد، و هيچ آسمانى با وجود آن نايستد،

وَ يَاْمَنُ بِهِ كُلُّ خآئِفٍ وَ يَبْطُلُ بِهِ سِحْرُ كُلِّ ساحِرٍ وَ بَغْىُ كُلِّ باغٍ وَ حَسَدُ كُلِّ حاسِدٍ

و هر هراسنده ‏اى به آن ايمنى يابد، و سحر هر جادوگرى به آن باطل مى‏ شود، و به آن‏ تجاوز هر متجاوزى، و حسد هر حسد ورزى از بين مى‏ رود،

وَ يَتَصَدَّعُ لِعَظَمَتِهِ الْبَرُّ وَالْبَحْرُ وَ يَسْتَقِلُّ بِهِ الْفُلْكُ حينَ يَتَكَلَّمُ بِهِ الْمَلَكُ فَلا يَكُونُ لِلْمَوْجِ عَلَيْهِ سَبيلٌ

و در برابر عظمتش خشكى و دريا مى‏ شكافد، و حمل مى‏ كند آن را كشتى، زمانى‏ كه فرشته به آن سخن مى‏ گويد، پس براى موج بر كشتى راهى نباشد،

وَ هُوَ اسْمُكَ الاَْعْظَمُ الاَعْظَمُ الاَجَلُّ الاَْجَلُّ النُّورُ الاَْكْبَرُ الَّذى سَمَّيْتَ بِهِ نَفْسَكَ وَاسْتَوَيْتَ بِهِ عَلى عَرْشِكَ

و آن نام توست نام بزرگتر بزرگتر برجسته‏ تر برجسته ‏تر، نور اكبر، كه خود را به آن ناميدى، و با آن بر عرشت‏ استوار شدى،

وَ اَتَوَجَّهُ اِلَيْكَ بِمُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَيْتِهِ وَاَسْئَلُكَ بِكَ وَ بِهِمْ اَنْ تُصَلِّىَ عَلى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ اَنْ تَفْعَلَ بى كَذا وَ كَذا

و به محمّد و اهل بيتش به تو رو مى‏ كنم و از تو مى‏ خواهم به حق تو و به حق ايشان اينكه‏ بر محمّد و خاندان محمّد درود فرستى، و با من چنين‏ و چنان كنى.

"اِن شاءالله حاجت روا باشید"

"التماس دعا"

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

خدایا توفیق به ما بده که بهترین اسفاده رو از گنجینه های آسمانی و گنجینه های این چنینی ات ببریم

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😔😔😔😔😔😔😔😔😔

خوش اومدی به تاپیک خداروشکر روزیت شده این دعا رو ببینی و یادبگیری

خوندم ممنونم حاجت روا شین

خداروشکر که روزیت شد یادگرفتن این دعا انشالله ازش کلی خیر ببینی

خوندم

انشالله حاجتت روا و بهترین بهره رو از این دعای عالی ببری

منم خوندم ولی انقد دعا و قرآن خوندم و نذر کردم ک دیگ فک میکنم خدا دوس نداره کمک کنه 

یکی دردو یکی درمان پسندد ،یکی وصل ویکی هجران پسندد،من ازدرمان و وصل ودردوهجران،پسندم آنچه راجانان پسندد
2810