2777
2789
حس میکنم ساختگیه:/

عزیزم اگه فکر میکنی ساختگیه برو بیرون 

تاپیک رو خراب نکن 

من حس خوبم رو تاپیک کردم شما دنبال بحث و جوسازی هستی

حال من خوب است،اما با تو بهتر می‌شوم...آخ تا می بینمت،یک جور دیگر میشوم :) ....................... اسم و فامیل فیک
مادرشوهرت رابطه اش با همسرش چطوره؟

عاشقانه 

نامزدمم جوری تربیت کرده که عاشق منه و خیلی هوامو داره 

میرم خونشون میگه اگه پسرم اذیتت میکنه بگو خودم حسابشو میرسم 

نگی مادرشوهره خوب نیس من از اونا نیستم با عروس بد باشم عروسم مثل دختر خودمه

طرز فکرش اینجوریه

حال من خوب است،اما با تو بهتر می‌شوم...آخ تا می بینمت،یک جور دیگر میشوم :) ....................... اسم و فامیل فیک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نفهمیدم چی گفتی اما اگه مسخره کردی جوابت با وجدانت

عزیرم بنده خدا چیزی نگفت به ترکی گفت بزار ببینیم ماکه ندیدیم منظورش اینه پیامارو بزار ببینیم ما که ازاین مادرشوهرا ندیدیم

بهتره که مامان صداش نکنی همونطور که عروس ادم نمیتونه هیچوقت دختر ادم باشه و همچنین داماد بشه پسر خان ...

حرفات رو اصلا قبول ندارم 

بنده خدا تازه وارد دانشگاه چت فیک ساختن شده تا فارغ التحصیلی راه زیادی داره

آخی🥲 

همه رو مثل خودت نبین گلممممم

۵۵ ۲۷

واقعا خوشبحالت مامان من۴۷سالشه از نظر روحی انگار۶۰سالشه.این چه حوصله داره

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
بهتره که مامان صداش نکنی همونطور که عروس ادم نمیتونه هیچوقت دختر ادم باشه و همچنین داماد بشه پسر خان ...

آفرین،صدآفرین دخترخوب و نازنین فرشته ی روی زمین

خانواده ی شوهر همیشه دشمن عروسن....

اخی چه قشنگ ایشالا همیشه همینجوری خوب بمونید

❤️ لک لر ❤️                                                                                       لطفا ریپ نزن اگه مخالف نظرمی وگرنه :                                              گیرته مارم سرته مورم و چخو 😬😬😤😑

ازکامنتا حسادت میباره ،خوشحال شدم واست احترامشوحفظ کن تا مهربونیش بیشتربشه

من هرجور خودم صلاح بدونم رفتار میکنم 

خداروشکر تو این ۲۷ سال زندگیم یاد گرفتم کی خوبه و کی بد و جواب خوبی رو فقط باید با خوبی داد 

بعضیا میگن مامان صداش نکن و... یکی میگه چت ساختگیه 

اما مهم نیست من خوب میدونم مادرشوهرم چقدر خوبه و برعکس مادرشوهر سابقم که هنوز که هنوزه دست از سرم برنمیداره 

مادرشوهرم عالیه جواب مادرشوهر سابقم رو داد وقتی رفته بود خونشون و کلی پشت سر من حرف زده بود

من شنیدم تو دوران عقد مادرشوهرانمیزارن تنها باشن تا یه وقت توپشون گل نشه و دختره رو حامله نکنن این چ ...

ما رابطه نداریم عزیزم 

مادرشوهرم میدونه 

در ضمن بعد از ماه صفر عروسیمونه 

طناز توکلی جان فقط لایک می‌کنی نه شماره تلفن دعانویس تو دادی نه اسم جادوگرت بگو بخیل نباش

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
واقعا خوشبحالت مامان من۴۷سالشه از نظر روحی انگار۶۰سالشه.این چه حوصله داره

مادرشوهر من عاشق شوهرشه و بچه هاش رو با عشق بزرگ کرده 

وقتی وارد خونشون بشی به وضوح حس میکنی که یه خونواده صمیمی هستن 

طناز توکلی جان فقط لایک می‌کنی نه شماره تلفن دعانویس تو دادی نه اسم جادوگرت بگو بخیل نباش

عزیزم نام کاربری فیک 

شماره چی بدم؟ 

دعانویس کجا بود آخه😐😂

طلاق گرفتی یا دوست بودین

دوست

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

2810