2777
2789
چقد خوب که مادر شوهر مهربونی داری و چقدر خوبتر که شما هم خوبی و قدرشو می‌دونی و سواستفاده نمیکنی

تجربه مادرشوهر بد رو داشتم 

قدرشو میدونم چون تا تو موقعیت بد نباشی قدر آدمای خوب رو نمیدونی 

حال من خوب است،اما با تو بهتر می‌شوم...آخ تا می بینمت،یک جور دیگر میشوم :) ....................... اسم و فامیل فیک

بچه ها چرا فک میکنین همه مادرشوهرش بد هستن شما دارید از دریچه نگا خودتون نظر میدید. .من خودم الان ی مادرشوهرش همین نیم ساعت پیش رفتم بالا براش نهار بردم در حالی ک خواب بود براش گذاشتم اومدم  الان هم چن سالک نزدیک هم هستیم اونا ی واحد بالاترن  م هیچ بدی ازش ندیدم اونم همینجور  من کلید خونشون دارم اونم کلید مارو دارع حتا شده من خیلی وقتا براش نهار میبرم میزارم میام چون سرکارع میگم تا بیا خستع ی .اونم من اگ نباشم اگ چیزی احتیاج داشته باشع   میاد میبرع .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شماهایی ک از نگاه خودتون نظر میدید باعث میشن این تازه عروسا از همین الان گارد بگیرن و از مادرشوهرو خانواده  ی افعی بسازن با حرفهای شماها چون هنوز تجربه زندگی کردن ندارن  فک میکنن همه بدن وزندگیاشون آشوب بشع  اینو میگم خاهرا و دخترای قشنگم حق الناس ب گردن خودتون نندازین 

شماهایی ک از نگاه خودتون نظر میدید باعث میشن این تازه عروسا از همین الان گارد بگیرن و از مادرشوهرو خ ...

حرفات خیلی درستن 

اما من اونقدر تجربه دارم که با دوتا حرف خونواده نامزدم از چشمم بیفتن

حال من خوب است،اما با تو بهتر می‌شوم...آخ تا می بینمت،یک جور دیگر میشوم :) ....................... اسم و فامیل فیک