2777
2789
عنوان

من از مادر بودن مرخصی می‌خوام😔

| مشاهده متن کامل بحث + 5980 بازدید | 205 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم😍😅علافی چیه برو استراحت کن حالش و ببر...من دلم پر میکشه برای یه لحظه علافی

من استراحت زیاد کردم از استراحت کردن کلافه شدم😁😅

من حال ادامه دادن ندارم صادقانه یعنی بزور دارم ادامه میدم🤣

ما مادرای امروزی خیلی گناه داریم

علاوه بر تربیت اخلاقی

باید حواسمون به آموزش سنی 

و تربیت روانشناختی و روحی هم باشه.

واقعا سخته

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.
نه عزیزم پسر بزرگم زده بودم ۹ که الان ماشالله در آستانه ۱۱ سالگیه

این فاصله سنی‌شون کمی اذیت کننده نبود؟

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.
همه همین هستیم

نه والا واسه همه اینطوری نیست من دیدم که خیلی از مادرا چقدر بچه هاسون آروم و بی دردسرن.

مال منم خیلی شیطونن خدا شفاشون بده

میشه برای سلامتی آقامون امام زمان ع یه صلوات بفرستی🌷🌷🌷🙏🏻🙏🏻🙏🏻 اگه امضامو دیدی ۳ تا صلوات هم برای خوشبختی من و همسرم و سلامتی بچه هام و سلامتی پدر و مادرم مهمونم کن🙏🏻🌷🌷🌷ممنونتم الهی که هرکی برای امضام صلوات فرستاد خداوند خوشبختش کنه و گره از همه ی مشکلاتش باز بشه آمین🤲🤲🌷
خدا حفظشون کنه .واقعااا درکت می‌کنم.گاهی میام خونه مامان ،دختر برادرم میاد پیششون چون خانمش شاغله.دو ...

قربونت برم همینکه اینجا درددل میکنم و مامانا درکم میکنن یکم دلم اروم میشه خدا عزیزانتو حفظ کنه گلم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..