2777
2789
عنوان

من از مادر بودن مرخصی می‌خوام😔

| مشاهده متن کامل بحث + 5980 بازدید | 205 پست
برا همیناست بهشت زیر پاهامونه خواهر اگه راحت بود که بهشت نمیدادن.

کسی دیده اون بهشتو؟؟؟😕 همش وعده ‌‌عید😁 من حاظرم نقدو بچسبم نسیه رو ول کنم ، به قول دوستمون یه روز مرخصی بدن بهمون 😫😫

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حق داری.‌فکر میکنم همه مادرا یه روزایی این احساس بد رو تجربه کردن. زحمتای خود بچه یه طزف حرفای اطرافیان بیشتر آدمو کلافه میکنه‌ فکر کن صبح تا شب داری این همه زحمت میکشی و حرص و غصه ش رو میخوری تهش یکی میاد میگه اااااا چقدر لاغر شده یه کم بهش برس😕

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
من هنوز ۴ماهمه و بارداریمم ب خاطر همین مسائل ناخاسته بود اما شد دیگه انگار از طبیعت زندگی نمیشه فرار ...

خدا کمکتون کنه. باور کنید حتی اگر یکی هم بچه رو نگه داره نبودشم انقدر استرس زاست که از بودنش بدتره. کلا زندگی کیفیتش رو از دست میده. من هر موقع میخوام از خیابون عبور کنم میگم الان اگه یه ماشین به من بزنه بچه هام چی میشن؟ با دست خودمون یه نقطه ضعف واسه خودمون درست کردیم.

والا پسر منم همین بود یادمه یه بار انقدر خودمو زدم فقط فحش میدادم که چرا من بچه آوردم الان که ۶ سالش شده 

خیلی بهتر شده دلم واسه شیطنتاش تنگ شده😐😕😂

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
خدا کمکتون کنه. باور کنید حتی اگر یکی هم بچه رو نگه داره نبودشم انقدر استرس زاست که از بودنش بدتره. ...

اره واقعأ من ک نمیخاستم الان هنوز نشده میگم اگه سالم ب دنیا نیاد چی وای خوابم چی میشه دیوونه شدم کاش حداقل از قبل امادگی داشتم تو این ۴ماهم هنوز نتونستم خودمو وقف بدم 

تورو خدا لایک نکن😐😐😐
پس زن بودن چیه؟؟؟زن مظهر زیبایی پاکیزگی کدبانو بودنه من هیچکدوم نیستم الان

این فقط یه کلیشه تو جامعه مردسالاره

البته اگه از نظر شخص شما تعریف زن بودن براتون اینه قطعا من حق اظهار نظر ندارم

ولی در کل زن بودن ینی زن بودن🤷😁ینی همین زندگی که تو وجودت پرورش پیدا می کنه،ینی خیلی روزا شلخته ای و خیلی روزا بی حوصله ای و حتی حق داری خیلی وقتا زیبا نباشی❤️

دیدن خاکستر های تل آویو آرزوی منه🇸🇩🇱🇧🇮🇷خوشت نمیاد از آرزوم؟پس یه لیوان آب خنک بخور...                               #مرگ_بر_اسرائیل
منم همینم با این تفاوت که دوقلو دارم خداروشکر کن جای من نیستی،ظهرا که با هم خوابشون میگیره میزنم خود ...

تو رو خدا دعا کن واسم که دو قلو حامله باشم خیلی دوست دارم

خیلی دوستت دارم همسر عزیزم تو بهترین هدیه ی خدایی برای من زندگیم وقتی قشنگ تر شد که دخترم به جمع دو نفرمون اضافه شد...همه بهم میگن خیلی صبوری واسه همین اسم کاربری مو گذاشتم صبور...دوستتون دارم عزیزای دل
من اصفهانم بیاااا

بیار عزیزم بچتا نگه میدارم هفته ی دیگه بیارش

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
منم همین دغدغه هارو دارم و عمیقأ میزنه به سرم طلاق بگیرم برم پی خودم واقعا خستم دوتا بچه دارم وحشتنا ...

خیلی سخته واقعا😔بدتر اینکه هیچکس درک نمی‌کنه

چقدر دوستت دارم‌ خدا
چرا این دوره انقد بچه بزرگ کردن سخت شده قدیما چطوری 10تا بچه میاوردن راحتم بودن با نبود امکانات

خونه‌ها بزرگتر بود،حیاط داشت،محیط امن‌تر بود بچه‌ها می‌رفتن توو کوچه اینقدر بازی می‌کردن که هلاک می‌شدن،وقت نمی‌کردن شیطنت کنن..

چقدر دوستت دارم‌ خدا
اگه شرایطش رو داری بچه رو بسپار به مادر بزرگش .حتی اگه شده یکی دوساعت

دارم عزیزم ، یه وقت‌هایی هم انجام می‌دم ولی نه زیاد.چون شیطونه و راضی نیستم به کسی زحمت بدم به علاوه اینکه من مادرشم می‌تونم تحمل کنم نمی‌شه از بقیه توقع داشت

چقدر دوستت دارم‌ خدا
2810