تو اینستا دیدم میگفت مورچه زیاد بشه بی دلیل داخل خونه یعنی خونه معرض شدید چشم زخمه اگ سوسک زیاد شه بی دلیل بخاطر این یکی ازاعضای خونواده رو جادو کردن، راسته بنظرتون؟
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ول کن بابا گلم .والا چه خرافات عجیبی .سوسک و مورچه تو تابستون خیلی خیلی طبیعیه ما تو جهانی زندگی میکنیم که با تمام حیوانات و حشرات مشترکین و یکجا زندگی میکنیم اما این بخاطر گرمه و بخاطر کثیفی هست وقتی اشغال غذا هارو نگهداری میکنیم یا زباله هارو دیر میبریم بریزیم دور یا هرچی اینا تو خونه به هوای غذا میان
یعنی اگر سم پاشی با سم خوب و اصولی کردی بازم نرفتن اونوقت بگی این طلسمه
درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه
سوسک از کثیفی هس . ولی قبلا خونه بابام ک بودیم . هر وقت خونمون مورچه میومد یه اتفاق خوب بعدش در راه بود . اکثرا سفر میرفتیم . مورچه میومد خودبخود بعد یه مدت غیب میشد