2777
2789
عنوان

توروخدا قسم یکی به داد من برسه خدایااااااااااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 123 پست
آخه بدبختیم اینجاست که از داروهم میترسم...توروخدا شمام کم کم خوب شدی؟؟یا دارو خوردی یه دفعه خوب شدید ...

دارو ترس نداره گلم ،مشاوره کردم کم کم بهترشدم،مقاومت نکن که دارو نخوری حتما بخور عزیزم اشکالی نداره

آره عزیزم من فکر میکردم تا آخر عمرم باید اینجوری باشم و دیگه روی خوشی و آرامش رو نمیبینمبله من الان ...

خداروشکر عزیزم...برا منم دعا کن توروخدا...میگم به نظرت من الان نسبت به اوایل بهترم ومثل خواهر تون درماه دو سه بار شده یعنی نسبت به اوایل کمتر شده یعنی رو به بهبودی هستم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دارو ترس نداره گلم ،مشاوره کردم کم کم بهترشدم،مقاومت نکن که دارو نخوری حتما بخور عزیزم اشکالی نداره

ممنونم عزیزم خدا خیرت بده...اینم بگم خواهر شوهرم همین قرص های تورومبخورد بخاطر پانیکش و بعد که باردار شد گذاشت کنار والان کاملا خوبه وداروهم نمیخوره .انشاالله شمام همینطور بشید

آره عزیزم من فکر میکردم تا آخر عمرم باید اینجوری باشم و دیگه روی خوشی و آرامش رو نمیبینمبله من الان ...

راستی گفتی همسرت اینجوری شده ایشون چی خوب شدن؟؟منم اطرافیان خیلی‌ها هستن مخصوصا همسرم واقعا درکم نمیکنن

ممنونم عزیزم خدا خیرت بده...اینم بگم خواهر شوهرم همین قرص های تورومبخورد بخاطر پانیکش و بعد که باردا ...

اره گلم خیلیا خوب میشن بهت قول میدم این روزای بد فراموش میکنی حتما و خدا دلت آروم میکنه،ذکر یونسیه هم عالیه روزی ۴۰۰بار تا۴۰روز 

اره گلم خیلیا خوب میشن بهت قول میدم این روزای بد فراموش میکنی حتما و خدا دلت آروم میکنه،ذکر یونسیه ه ...

بخدا تا الآنم به کمک ذکروقران وخدام آرومم...توروخدا برام دعا کن شاید شماها درکم کنید چونکه خودتون کشیدید این درد رو

خداروشکر عزیزم...برا منم دعا کن توروخدا...میگم به نظرت من الان نسبت به اوایل بهترم ومثل خواهر تون در ...

نمیدونم عزیزم میخوای یه مدت صبرکن اگه میتونی تحمل کنی 

ببین خوب میشی یانه

ولی اگه حالت خیلی بد میشه حتما برو دکتر

پناه برخدا...ببخشید توروخدا وقتتون رو گرفتم حلالم کنید

آدمای شبیه هم رو خدا سرراه قرار میده تا حس تنهایی نکنن،هرموقع دلت گرفت لایک کن عزیزم حرف بزنیم نگران هیچی نباش مطمئنم بهتر میشی حتما

راستی گفتی همسرت اینجوری شده ایشون چی خوب شدن؟؟منم اطرافیان خیلی‌ها هستن مخصوصا همسرم واقعا درکم نمی ...

اونم دپاکین میخورد آلپرازولام هم نصف موقعی که حالش خیلی بدمیشد

یه قرص دیگه هم بود که اسمشو یادم نمیاد الان خداراشکر خوبه

تقصیری ندارند عزیزم این یه بیماریه عجیبه که خیلیا باهاش آشنایی ندارند و فکر میکنن ماها ادا درمیاریم یا بهانه میگیریم