2777
2789
عنوان

توروخدا قسم یکی به داد من برسه خدایااااااااااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 123 پست
گفتم که ۷ساله ولی وقتی مجبورم اون عوضی رو ببینم باید بخورم که اونم میشه شاید شش ماه یکبار

یعنی شش ماه یکبار یه دونه پرانول میخوری؟؟پانیکتون چقدر طول کشید خوب شد؟؟چند وقت دارو خوردی

تپش قلب ندارم...فقط بیقرار میشم و بدنم کوفته میشه وسرم گیج ومنگ میشه حس افتادن دارم البته الان بهترم ...

فکر میکنی تپش قلب نداری 

همین بی قراری و دلشوره و بی حسی بدنت مال تپش قلبه 

متوجهش نمیشی ولی داری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قبلا نمیتونستی؟؟؟دارو چی میخوری؟چند وقته میخوری

قبلا اگه نصف روز نمی‌رفتم خونه مامانم دق میکردم ،الان دورم از همه تنهام،تمام داروهای اعصاب خوردم ولی الان دوساله پرانول و فلوکستین میخورم خیلی کمکم کرد خیلی

یعنی شش ماه یکبار یه دونه پرانول میخوری؟؟پانیکتون چقدر طول کشید خوب شد؟؟چند وقت دارو خوردی

بار اول دوسال دارو‌خوردم و باردوم یکسال 

بله گلم هم پروپرانونول میخورم هم لووسر و لایریور

درک میکنم عزیزم حملات پانیک هزاران مدله ولی خوب میشی گلم بدتر از من نیستی که ۱۶سال درگیر بودم

منم خانواده شوهر خیلی آزارم دادن اما خب الان تو فکر اونا نیستم برعکس ازشون جدا شدم به خونه خودم رسیدم ودور شدم ازشون این بلا سرم اومده چرا....خدایااااااا توروخدا من خیلی بی کسم وپشتیبانی جز خودت ندارم کمکم کن توروخدا

دوسدارم بدون دارو خوب بشم...چونکه فولکستین هم امتحان کردم بدترم کرد...فقط با نماز وخدا وذکر خودمو‌آر ...

من ۲۱سالگی درگیرش شدم 

نه گلم پانیک حتما نیاز به دارو‌داره خودتو زجر نده خواهرم ۹ماهه درگیرشه ۵ماهه دارو میخوره گاهی خوبه گاهی نه

به خودت برس ذکر و دعا لحظه ای خوبت میکنه 

بسکه زجر کشیدم دلم خواست راهنماییت کنم 

هرچه زودتر برو دنبال درمان 

فلوکستین فقط شادی آوره 

داروهای دیگه هم باید بخوری 

منم خانواده شوهر خیلی آزارم دادن اما خب الان تو فکر اونا نیستم برعکس ازشون جدا شدم به خونه خودم رسید ...

عزیز دلم آروم باش منم کپی خودتم تنها نیستی اصلا ،مشاوره کن دارو بخور ورزش کن کتاب بخون خوب میشی عزیزم اصلا نگران نباش 

عزیز دلم آروم باش منم کپی خودتم تنها نیستی اصلا ،مشاوره کن دارو بخور ورزش کن کتاب بخون خوب میشی عزیز ...

آخه بدبختیم اینجاست که از داروهم میترسم...توروخدا شمام کم کم خوب شدی؟؟یا دارو خوردی یه دفعه خوب شدید؟

تپش قلب ندارم...فقط بیقرار میشم و بدنم کوفته میشه وسرم گیج ومنگ میشه حس افتادن دارم البته الان بهترم ...

اینا بی دلیل نیست از رنج های گذشته اس توی ناخوداگاهت نشسته و با یه ترس یا یه تکون ساده درگیرش میشی

تمام داروهای اعصاب خوردی یعنی اونا بهت نساخت جز اینا؟؟

یه مدت آرومم می‌کرد دوباره علائم برمی‌گشت بعد۱۶سال زجر فهمیدم باید برم روانشناس بعد برم روانپزشک ،با تراپی فهمیدم پانیک دارم،روده تحریک پذیرداشتم کلی دارو گوارش میخوردم بعد فهمیدم استرس شدید معدم داغون کرده

منم خانواده شوهر خیلی آزارم دادن اما خب الان تو فکر اونا نیستم برعکس ازشون جدا شدم به خونه خودم رسید ...

من از بس رنج‌کشیدم 

توی ناخوداگاهم بود 

یه بار توی سفر یه اتفاق بد افتاد برام و از همونجا درگیرش شدم 

اینجور نیست که بخاطر اذیت‌هاشون یهو حالت بد بشه

وقتی وجودت از خشم و اضطراب پر بشه با یه اتفاق ساده درگیرش میشی که خودتم یادت نمیاد چرا اینطور شدی

من ۲۱سالگی درگیرش شدم نه گلم پانیک حتما نیاز به دارو‌داره خودتو زجر نده خواهرم ۹ماهه درگیرشه ۵ماهه د ...

خدا خیرت بده عزیزم...آخه منم الان بدون دارو مثل خواهرت گاهی خوبم گاهی بد...اوایل سه ماه هرروز وهرلحظه افتضاح بودم نمیتونستم بازاری برم...اما الان گاهی خوبم گاهی هست.مخصوصا نزدیک پریودم...الان برا بازار مشکلی ندارم میرم الان بیشتر برای بعضی مهمونی ها اینجورم و بعضی روزام مثل امروز گریه میکنم بی دلیل

توروخدا شما الان هفت ساله خوب شدید و راحت شدیذ؟؟راستی شمام اونموقع فکر می‌کردید هیچوقت خوب نمیشید وب ...

آره عزیزم من فکر میکردم تا آخر عمرم باید اینجوری باشم و دیگه روی خوشی و آرامش رو نمیبینم

بله من الان ۷ساله خوبم خداراشکر