2777
2789
هر هفته لایه برداری زیاد نیست؟فوم ویتامین سی ویتالایر من راضی بودم برا پوست چرب شما اگر به ویتامین س ...

ممنون عزیزم ، برای جوش سر سیاه بینی دو سه تا نوع ماسک استفاده کردم ، جواب نداده ،چی پیشنهاد میکنی؟

I'm just tired         آقایون تاپیک من اصلا نیاین و ریپلای نکنید⛔⛔⛔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام پوستم بعضی جاهاش کنار لبم و روی چونم اینا تیرگی داره یه دوره پیلینگ اوردینری استفاده کردم ولی هنوز هست،جوش میزنم و جاشون تقریبا میمونه(البته سرم نیاسینامید هم استفاده میکنم کمتر میکنه تا حدودی)تیرگی پوستم. اگه راهکاری داری واسه اینا ممنون میشم جواب بدی روتینمم انجام میدم منظم

منافذ باز زیاد رو گونه ها پیشونی چونهخالیشون کردم هر سری و دوباره همونهباعث شل شد پوستم شده

برا منافذ باز نیاسینامید خوبه که  اوردینری نظرمه حالا میتونید از برند های مناسب تر هم استفاده کنید

خودم هم استفاده کردم البته در یک ماه انتظار معجزه نداشته باشبد باید دوره ای استفاده کنید

پوستم خیلی چربه

روتین هم دارم فوم مناسب پوست و یه ژل صورت

و صبح هم فوم و آب رسان

دو جلسه هم ماهانه فیشیال رفتم ولی همچنان چربه

چربیش کمتر شده ولی بازم هست نمیدونم چه کنم

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده...مشاوره دانشگاه فرهنگیان /این کاربرانتقادپذیر نیست پس خواهشمندم ازنقدوایرادگیری خودداری فرمائید!!
2810