2777
2789
هفته ای دوبار از لایه بردار استفاده کنید

ممنونم ازتون 

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده...مشاوره دانشگاه فرهنگیان /این کاربرانتقادپذیر نیست پس خواهشمندم ازنقدوایرادگیری خودداری فرمائید!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای شستشو صورت از چی استفاده میکنید

صابون زردچوبه میزنم واسه لک صورت خوبه ولی صورتم پوسته میشه چربیشم زیاد شده 

آب خالی همین 

عاشق فلسفه و طبیعت 📚🌿🦋                                                   میرسد روزی به پایان هر غمی...🕊

صابون زردچوبه میزنم واسه لک صورت خوبه ولی صورتم پوسته میشه چربیشم زیاد شده آب خالی همین

از فوم شستشو استفاده کنید و روزی دوبار آبرسان بزنید

و هفته یکبار از ماسک لایه بردار استفاده کنید

به صورت خانگی درمان نمیشه بهم پیام بدین محصول خدمتتون معرفی کنم09391152903

سلام من پیشونیم خیلیی پوسته پوسته نیشه مخصوصا وقتی میرم حموم بعدش باید با حوله بکشم رو پیشونیم یک لایه کلامل پوست رو حوله میمونه 

بین دوابروم مخصوصا

چیکارباید بکنم

کاربری دست دوخواهر و یک دوسته(به دلیل کمبود سیمکارت ک نینیار لطف میکنن فرت و فرت میترکونن)(صرفا جهت اطلاع مارپل های سایت)(حوصله حواب دادن ب تک تک پیام هارو نداریم..مخصوصا توهین که به کتفمونه) 

سلام وقت بخیر

خیلی خوشحالم خانم دکتری هستن اینجا رایگان به هم وطن خودش کمک میکنه

واقعا باید خودمون به فکرخودمون باشیم

ضمن تقدیر از این خانم دکتر مهربان 

ما هم فروشگاه لوازم آرایشی و بهداشتی اورجینال الو پوست هستیم

که جهت رفاه مردم کالاهای وارداتی اورجینال با کمترین قیمت بازار داخل سایتمون گذاشتیم

درخدمت همه بزرگواران هستیم . الو پوست

https://alopoost.com