2777
2789
شوینده مخصوص پوست چرب میزنم ، آبرسان استفاده میکنم و هر هفته لایه برداری میکنم ، ماسک خونگی هم استفا ...

مارک شویندتون چی هست 

باید از کرم یا سرم ضدجوش استفاده کنید 

و اینکه چون پوست چربی دارین هفته دوبار لایه بردار استفاده کنید 

به این آیدی توی روبیکا پیام بدین بیشتر راهنماییتون کنم R_name_t

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم برای اولین بار میخام اصلاح کنم بنظرتون وکس خوبه؟

برای پوست چرب چه مارک فیس واش پیشنهاد میدید؟

آبرسان برای پوست چرب چی خوبه؟

ممنون عزیزم🎀✨❤️

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

دستم خشک میشه پوسته پوسته از دستکش استفاده میکنم بدتر میشه خیلی پماد و وازلین اینا زدم ولی دوباره دس ...

باید از ماسک دست استفاده کنید که آبرسانی بالایی داره 

توی روبیکا به این آیدی پیام بدین تا محصولات براتون بفرستم 

R_name_t

09391152903

عکس صورتم رو میزارم بگید بنظرتون مشکلش چیه؟؟؟

خودم ارایشگر یه بار بهم گفت تو لپ نداری گونه بزاری صورتت خیلی تغییر میکنه

اما خواهرو میگه تو زاویه سازی صورت انجام بده

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..
پوستتون چرب هست ؟برای شستشو صورت از چی استفاده میکنید

مختلط هست

شوینده ی نیتروژنا

خدایاشکرت❤️ دندانپزشک هستم، بخاطر شرایط بارداریم درحال حاضر فقط ۲روز در هفته مطب میرم و میتونم اینجا بیشتر مطلب بخونم، با بی ادبا هم کاری ندارم🙏
پوستتون چرب دهیدراتس یعنی خیلی کم آبه آب زیاد بخورید آبرسان برای پوست چرب استفاده کنید

برای منافذ چی؟ یعنی اگ دهیدراتگیش رفع بشه منافذ کمتر میشه؟ ابرسان چی بگیرم بنظرتون؟ 

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)

زحمت کشیدی همین چهارتا سوالو جواب دادی

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
2810