2777
2789
عنوان

اجاره خونه مطقه شما چقدره بیاید یکم درودل کنیم هی 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 45 پست
نه بابا کی گفتهگوهرشت اجاره هاش بالاست.یه محله ی داغون و خراب این قیمتع.فقط شهرک‌اوج ارزونه

اهوو اوج گرونه ۲۰۰ میلیون ماهی ۳ میلیون یا ۴ میلیون دوست من میشینه دیگ ۵ خانواده هستن ماهی ۴ تومنم کرایه میدن ۲ خابه هم هستش عقافیا رو میناسی ؟ بغل گوهردشت 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مشکین دشت و سمتای ماهدشت و ایناام هسن ولی واقعا گوهردشت گرونه

وای ن ماهدشت ابش بده هواش بدا و مشکین دشتم خبه کمی ولی گرون منطقش و اسلام اباد بهتره با حاجی اباد و عقافیا. فردیس و حصار و کلاک و خلج اباد و....

گوهردشت با بالاشهر تهران یه قیمته.۱میلیارد ماهی ۴۰ تومنالبته ۴۰متری هست ۷۰۰تومن ماهی ۱۰تومن

پس قربون شهریار خودمون برم...

خخخخ

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲
اهوو اوج گرونه ۲۰۰ میلیون ماهی ۳ میلیون یا ۴ میلیون دوست من میشینه دیگ ۵ خانواده هستن ماهی ۴ تومنم ک ...

اتفاقا اوج تو محله های اطرافش قیمتش کمتره.

عقافیا نشنییدم والا.

ولی من خودم بچه ی کرجم قیمتا به شدت بالاست البته محله های داغون‌طبیعتا کمتره 

اتفاقا اوج تو محله های اطرافش قیمتش کمتره.عقافیا نشنییدم والا.ولی من خودم بچه ی کرجم قیمتا به شدت با ...

الان کدوم منطقه محله داغون کرج ؟ حسن اباد هم خبه با اسلام اباد با حصار یارحصارک بالا پایین خرمدشت پیشاهنگی گلدشت و کمشالشهر و.. اینا ک ارزونن؟

اتفاقا اوج تو محله های اطرافش قیمتش کمتره.عقافیا نشنییدم والا.ولی من خودم بچه ی کرجم قیمتا به شدت با ...

برید املاکی یا زنگ بزنید از دیوار بگید خونه میخاستیم توی گوهردشت عقافیا بهتون میگن قیمت هارو و محلشم نگم خیلی محله خوبیه 

بله گلم.قیمتاش به شدت بالاستببین حیدرآبادم جزو گوهردشته ولی محله ی داغون و ارزونیهطبیعتا قیمتش یک‌سو ...

منی ک میگم عقافیا خود گوهردشت نیستش ک بغل گوهردشت فلکه اول میشه ی جورای و خیلی محیط خبه و برید بزنید دویار میاره بالا

وای ن ماهدشت ابش بده هواش بدا و مشکین دشتم خبه کمی ولی گرون منطقش و اسلام اباد بهتره با حاجی اباد و ...

ایناکه اسم بردی بنظرم اصلا جالب نیستن.

فقط فردیس که اونم‌گرونه نسبتا

مشکین‌دشت هم خوبه محلش قیمتاش از فردیس مقداری کمتره

ایناکه اسم بردی بنظرم اصلا جالب نیستن.فقط فردیس که اونم‌گرونه نسبتامشکین‌دشت هم خوبه محلش قیمتاش از ...

ولی جای خوبی نیشتش زیاد ماهدشت ک اصلا ابش شوره و مردمش اب میخریدن از ماشینا مثل میوه فروشیا و هواش مه داشت زمستون ها محیط زیاد درستیم نبود ولی مشکین دشت خب بود بدک نبود ولی کرج ی چیزی دیگس