2777
2789
عنوان

چکارکنم ازدست شوهرم کمکم کنییید

| مشاهده متن کامل بحث + 5215 بازدید | 187 پست
چرا خوردی خب😑😑گیر چه افریطه های افتادی خواهر

گولم زد ازاون موقع همیشه خونشون میموندم میومدم خونمون به روز کفترجلد اوناشده بودم باکتک واینا میرفتم تا قبل محرم موش رفت زیرپام مادرشوهرم گفت هرچی جادوم داشی باطل سد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گولم زد ازاون موقع همیشه خونشون میموندم میومدم خونمون به روز کفترجلد اوناشده بودم باکتک واینا میرفتم ...

بسم الله.

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            
بخدا

جالب بوده موشه.

یه حرز امام جواد بخر به خودت اویزون کن.

که دعا و طلسم روت اثر نزاره

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            
جالب بوده موشه.یه حرز امام جواد بخر به خودت اویزون کن.که دعا و طلسم روت اثر نزاره

چشم برام دعاکن فردا اتفاق بدی نیوفته فردا بیام بی دعوا باشه دعاکن مرسی ک موندی اگربدونی چکارم کردن

فردامیگم اگر اتفاق بدی نیفته خداااا کمکم من

چشام خواب اومدبازم مرسی شبت بخیر خوب بخوابی🌹

دعااااام کن توروخدا من ازدعوادمیترسم میترسم مامانم ازدست بدم😭اون گفته بفهمم نمیخاییم مقام دیونع باز ...

کاملا مشخصه تموم نقطه ضعفاتو بهش نشون دادی دست رو همونا میذاره، عزیزم شاید قضاوت باشه و تخمت ولی از چیزایی ک گفتی حس کردم همسرشما با همجنس ارتباط داره و دلیل پرخاشگریش همینه ک اصلا گرایشش یچیز دیگست مثل این میمونه شمارو مجبور کنن با یه دختر بخابی همون اندازه چندش اور

مهم نیس؟

منظورم این نبود که مهم نبست ....شما گفتی میرع کربلا نظافت نکنه ...اخه تو این گرما نمیشع که نظافت نکنه ...میگم چرا میگی نظافت نکنه منظورم این بود چرا اجازه نمیدی نظافت کنه

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
پس اول عقدمون دوسش میومد پیشش تموم بدنش حتی پاش میزد باز میگفتم چراااا هی دغوا کتکم میزد ک شکاکم

تو عقد داری کتک میخوری ؟کاری به هیچی ندارم ولی همین مورد کافی برای طلاق بدی سر زندگی بدتر میشه

موردت بسیار بسیار وحشتناک هست عزیزم و متاسفانه فهمیده ترسو هستی واز دعوا می ترسی تهدید میکنه بشین و واقعیت رو به برادرت بگو سعی کن عاقلانه ترین کار رو بکنی حتما حتما برو پیش مشاوره بعدها مشکلات بیشتری برات پیش میاد

تو همین تی نی سایت دختری بود که با دوست برادرش ازدواج کرده بود و به قول خودش خوشحال که آدم خوبی نصیبش شده بعد ها فهمید نقشه بوده پسره با برادرش بوده به خاطر اون با این ازدواج کرده و کلی با برادرش رابطه داشت و عکس ازشون تو گوشی دیده بود داغون بود بنده خدا این ا دمها به شدت مشکلات رفتاری دارند وفوق العاده عصبی هستند چون دائم مجبور به پنهان کاری هستند و مجبورن چیزی که هاشون میاد که ارتباط با مخالف هست و تحمل کنن برای همین عصبی میشه 

فقط خودتو نجات بده حتی اگه مجبور باشی تا اخر عمر تنها زندگی کنی بسیار راحت تر و ارامش بیشتری خواهی داشت تا با همچین موردی ازدواج کنی