2777
2789
عنوان

چکارکنم ازدست شوهرم کمکم کنییید

| مشاهده متن کامل بحث + 5215 بازدید | 187 پست
شاید راست بگه با مردها رفته .بعد با اون مشکل نداری؟

خب بامردا میرع

میگه درارتباط نبسم

گفتم پس صیغه کردی گفت تو موهات چندبار پیدا بوده حجاب نمیگیری هی میگم چرا گوش نمبدی حرف عوض مرد

مرد بامرد یعنی؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ن اصلا پول هم مبده من خونشونم ۱۱ونیم میرع دونیم شب میاد تک وتنها بمونم

پس اون زن گرفتن و ازدواج واسش مثل چی بدونم یه لباسه که بعضی مواقع میپوشه و شما رو هم هر وقت لازم داشت احتمالا به پرو پاشم بپیچی مثل سگ عصبانی میشه

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  
حرفت با طلا باید نوشت یکی حرف دلم زد همین گفتم میگه خستم کردی هروقت بخام میزنم

حرف بیخود میزنه عزیزم مطمنا از،سرشم زیادی 

به نظر من مشکل داره حتما مشاوره،برو ممکنه هم ج ن س باز باشه 

پس اول عقدمون دوسش میومد پیشش تموم بدنش حتی پاش میزد باز میگفتم چراااا هی دغوا کتکم میزد ک شکاکم

با این حرف ها احتمال زیاد همونی که فکر کردم شما رو هم با به زور گرفته با برای آزادی بیشتر اشک کمتر دیگران

پس اون زن گرفتن و ازدواج واسش مثل چی بدونم یه لباسه که بعضی مواقع میپوشه و شما رو هم هر وقت لازم داش ...

وای شما چقد قشنگ دارین رفتاراش میگین وقت رابطه از موهام میکشه هرکاری بخادکنه هرکاری بخادکنم ن عشق ن حرفی بعد میخوابه  طول روز زنگ میزنم چه خبر میگه چیه سرکارم میگم خسته نباشی غشقم ب کارتدبرس میگه چیه تموم شد شکت

با این حرف ها احتمال زیاد همونی که فکر کردم شما رو هم با به زور گرفته با برای آزادی بیشتر اشک کمتر د ...

اول ازدواج گفتدمجبور شدم ازدواج کنم. الان بخاطرمهریه وابروش میگه منومیکشه ولی طلاق نمیده