2777
2789

پماداشو براش بزنم😐

تا شلوارشو درمیارم پاهاشو سیخ میکنه چنان جیغو دادی میزاره که اصن بیخیال میشم

نه ماهشه بمیرم براش هم چسبندگی لابیا داره که یاید پمادو روی ...ماساژ بدم

هم یه شقاق مقعد

بخاطر حساسیت شیر بز میخوره که حسابی یبوست زاس

هرچی آب ولرم میدم روغن زیتونو جوپرک میدم فایده نداره

به بقیه چیزا فعلا حساسیت داره

روزی چندبار باید چربش کنم نمیزاره پماد بزنم چکار کنم زخمش عفونت نکنه😭

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷

وقتایی که خوابه انجام نمیدی؟

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقتی شقاق مقعدش خوب نمیشه پماد بزنی فایده نداره،باید به فکر دیگه ای باشی.شقاق که بمونه مشکلات دیگه براش بوجود میاد ...شیر بز نده یعنی بقیه بچه های مشابهش وجود ندارن ؟حتما هست.شیرخشک بده.

شما یه مادری و داری با جون و دلت برای سلامتی بچت این کارو انجام میدی،خواهشا حتی تو ذهنت همچین مقایسه ...

واقعا بعضی موقع ها مردم یه چیزایی میگن آدم دوست داره سر خودش رو بکوبه به دیوار

چه ربطی به تجا .وز داشت عجبااا

منظورم این بود چطور زورشون میرسه به یه ادم بزرگ🤕

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
وقتایی که خوابه انجام نمیدی؟

خیلی خوابش سبکه

تو بیداریم بخام زوری انجام بدم خب تاثیر میزاره روش

الان تا درازش می کنم سریع میفهمه 😥

شما یه مادری و داری با جون و دلت برای سلامتی بچت این کارو انجام میدی،خواهشا حتی تو ذهنت همچین مقایسه ...

😂😂

گفتم شاید اینطوری ادم زیاد  بیاد تو تاپیکم یکی بلد باشه چکارکنم دیگه چسبندگی نگیره دوباره

الان خوب نشده من استرس دارم دفعه بعدی دوباره بسته شد چه گلی به سر بگیرم بزرگترم میشه اخه

😂😂گفتم شاید اینطوری ادم زیاد بیاد تو تاپیکم یکی بلد باشه چکارکنم دیگه چسبندگی نگیره دوبارهالان خو ...

خواهر زاده ی من از تولدش چسبندگی لابیا داشت دکتر گفته بود باید همیشه پمادش رو استفاده کنه به مرور بزرگ میشه بهتر میشه امسال میره کلاس اول خواهرم میگه خیلی خیلی بهتر شده دکترش گفته تا چند وقت دیگه کلا خوب میشه

وقتی شقاق مقعدش خوب نمیشه پماد بزنی فایده نداره،باید به فکر دیگه ای باشی.شقاق که بمونه مشکلات دیگه ب ...

بخدا پرونده بستیم نیوکیت و کومیداژن گرفتیم اسهال شدید گرفت بمیرم براش عذاب وجدان کشت منو

‌قبلش پپتی. پپتی جونیور.سیمیلاک توتال کامفورت ،نان کامفورت ،اچ آ . بیومیل و تقریباً همه مارکارو.... امتحان کردم نساخت

خونم پر بود از شیرخشک نصفه

خداروشکر خدا بچمو بی روزی نزاشت وگرنه حتی به نباتو شکرم حساسیت نشون میده اب قندم نمیتونم بهش بدم

این شیر بز لامصبم همش یبس میکنه

ملین ام سی تی و روغن زیتون میدم اخرش یه تیکه سفت هست بازم

دلم گرفته بود گفتم تاپیک بزنم دردو دل کنم

نه خواهر دارم نه حتی یه دوستی تو این شهر