2777
2789
عنوان

واقعا چطوری تجا میکنن من امروز حتی زورم نرسید

| مشاهده متن کامل بحث + 2815 بازدید | 109 پست
خدانکنه عزیزمجدی میگی من کلی گزارش زدم هرکی بهم گفت🤦‍♀️

هر کی بهت گفت اگه واجب بود خیلی بزن براش معمولا برای موندن عکس میگن گزارش بزن بپره

اینا رو بزن گناه دارن 

ولی بقیه الکی بودن خیلی نزننی

✨💗
هعیییی بخدا دیگه موندم چکارکنم دوروز با خون پی پی میکرد جیغ میزد بمیرم براش

چی شد دلیل قرمزی رو پیدا کردی؟

اگه خون تازه دفع میکنه یعنی ناحیه مقعد یا انتهای روده زخمی هست.

اگه خون مونده و تیره دفع میکنه یعنی آلرژی به پروتیین گاوی داره که شامل گوسفند و بز هم میشه. التهاب روده و مقعد هم همراهشه.

ببرش دکتر آزمایش مدفوع ازش بگیرن.

هر طوریه حتی با دارو شکمشو را بنداز. خیلی مهمه. یبوست مادر همه بیماری هاست. سم مدفوع رو دوباره جذب بدن میکنه.

بهترین چیز رسیدن به نگاهیست که از حادثه عشق تر است...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی شد دلیل قرمزی رو پیدا کردی؟اگه خون تازه دفع میکنه یعنی ناحیه مقعد یا انتهای روده زخمی هست.اگه خون ...

دختر من دوماهی هست شیر پاستوریزه میخوره. واکنش موستی و گوارشی نداد ولی برای اینکه مطمئن بشم بردمش آزمایش مدفوع ازش کالپرو گرفتن. کالپرو باید تا ۱۸۰ باشه که برای این ۱۸۵ بود. یعنی یه خون مخفی خیلی خیلی جزئی داره که دکتر گفت عیب نداره ازش چشم پوشی کن. شیر هم مهمه بخوره.

ولی خیلی جزئی بود اونقدر که اصلا با چشم دیده نمیشد و آزمایش هم خیلی کم بالای رنج اوردش.

دو هم دخترتو حتما ببر آزمایش کالپرو تکلیفش معلوم شه. این آزمایش قطعی تر از تست پوستی و خونی، آلرژیشو به پروتئین گاوی میگه.

بهترین چیز رسیدن به نگاهیست که از حادثه عشق تر است...
چی شد دلیل قرمزی رو پیدا کردی؟اگه خون تازه دفع میکنه یعنی ناحیه مقعد یا انتهای روده زخمی هست.اگه خون ...

والا هیچی بهش نمیدم ولی یه قرمزی ملایم داره همیشه شاید مدل بدنش باشه

اره خون تازه میکرد

عسلو کلا قطع کردم یبوستش خوب شد دیروز سه بار دفع عادی داشت

اینقدر دعات میکنم

فقط خداکنه رفلاکسش دیگه برنگرده

آزمایش مدفوعه؟

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
دختر من دوماهی هست شیر پاستوریزه میخوره. واکنش موستی و گوارشی نداد ولی برای اینکه مطمئن بشم بردمش آز ...

خداروشکر عزیزم

حتما میبرمش

ممنون مهربون♥️

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷