2777
2789
عزیزم طبق تجربیات گهر بار خودم هر روز هندونه بخور حداقل نصف هندوانه خاکشیر هم خوبه ولی هندونه بهترهخ ...

هندونه هم عالیه یادم نبود.خیار هم خوبه

فقط 17 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم طبق تجربیات گهر بار خودم هر روز هندونه بخور حداقل نصف هندوانه خاکشیر هم خوبه ولی هندونه بهترهخ ...

یعنی خاکشیر چاق می‌کنه😶

هندونه ک‌نمیتونم هر روز بخورم ولی ماست میخورم هر روز 😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هندونه هم عالیه یادم نبود.خیار هم خوبه

اره خیادم خوبه 

بیشتر چیزهای مایعاتی بخوری زردی نمی گیره . حتما باید مایعاتت رو بیشتر بکنی . فقط،مایعات !!!

حالا شاید دستشویی رفتتی اذیت بشی ولی بعدا راحتری .

اگر هم بجه زردی بگیره درصد خییییییییلی کمی می گیره خیییلی کم !  و اسیر بیمارستان نمی شی . 

یعنی خاکشیر چاق می‌کنه😶هندونه ک‌نمیتونم هر روز بخورم ولی ماست میخورم هر روز 😂

اگه با اب سرد و شربتی بخوری  بله تپل مپل می شی و البته یبوست هم مقداری می گیری ...

ولی اب ولرم رو به گرمی بدون شکر و قند  برای درمان چاقی و رفع زردی و کبد و.. هست .

عرق سکنجبین هم عالیه اگه بت عسل درست بشه نه با شکر 

ماست که حزو مایعات نیست 

میوه ابدار بخور .

بچه فصل خیلی خوبی داره به دنیا میاد 😍😍😍😍

اگه با اب سرد و شربتی بخوری بله تپل مپل می شی و البته یبوست هم مقداری می گیری ...ولی اب ولرم رو به ...

اها باشه گلم پس مایعات و زیاد میکنم مرسی بابت راهنمایی هات ♥️

با اب سرد میخوری؟سردی میکنه که من الان خوردم خیلی خنک شدم 

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤