2777
2789
باعث میشه نوزاد زردی نگیره.خوبه وگرنه زردی داشته باشه عذاب میکشی عین من!همش زیر دستگاه

فک نکنم ک نگیرع چون بیشتر نوزاد ها دارن 

پسر اول منم داشت تو دستگاه بود هنوزم ک‌بزرگ شده تا هوا گرم شه رنگش زرد میشع و سیاه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فک نکنم ک نگیرع چون بیشتر نوزاد ها دارن پسر اول منم داشت تو دستگاه بود هنوزم ک‌بزرگ شده تا هوا گرم ش ...

عرق کاسنی بخور.خاکشیر زیاد و تخم شربتی.نمیذاره بگیره.بعدا خودت متعجب میشی

فقط 17 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فک نکنم ک نگیرع چون بیشتر نوزاد ها دارن پسر اول منم داشت تو دستگاه بود هنوزم ک‌بزرگ شده تا هوا گرم ش ...

نه.بستگی به خوراک آخر ماه خودت داره.سردیجات بخوری زردی نمیگیره یکماه آخر رو رعایت کنی کامل

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عرق کاسنی بخور.خاکشیر زیاد و تخم شربتی.نمیذاره بگیره.بعدا خودت متعجب میشی

خداکنه نگیرع چون از ماه 6تا الانع فق خرما میخورم روزی چنتا بخاطر ضعف و اینها حوصله ندارم چیز دیگه ای بخورم مثلا نصف شبی بیدار میشم ی خرما میخورم و‌میخابم 

باعث میشه نوزاد زردی نگیره.خوبه وگرنه زردی داشته باشه عذاب میکشی عین من!همش زیر دستگاه

عزیزم زردی اصلا ربطی به تغذیه نداره بزن تو گوگل بخون 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔
خداکنه نگیرع چون از ماه 6تا الانع فق خرما میخورم روزی چنتا بخاطر ضعف و اینها حوصله ندارم چیز دیگه ای ...

اگه دوهفته مونده به زایمان شروع کن.ضرر نداره برات.اگه طبیعی هستی که بهتر کمکت میکنه زایمان کنی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خداکنه نگیرع چون از ماه 6تا الانع فق خرما میخورم روزی چنتا بخاطر ضعف و اینها حوصله ندارم چیز دیگه ای ...

ربطی به تغذیه نداره مخصوصا خرما سر دختر بزرگم یکسره خرما میخوردم دخترم زردیش خیلی کم بود دکترش متعجب بود 

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم زردی اصلا ربطی به تغذیه نداره بزن تو گوگل بخون

اتفاقا تاثیر زیادی داره.و من تجربه اشو داشتم.در هر دو مدلش بدون رعایت غذایی و با رعایت غذایی.گوگل رو بیخیال.تجربه خودت چی هست؟چندبار زایمان کردی و چیا خوردی؟تاثیر داشته یانه؟من که میگم خیلی تاثیر داره چون دیدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم 

طبق تجربیات گهر بار خودم 

هر روز هندونه بخور حداقل نصف هندوانه