2777
2789
عنوان

کیا رفتن دانشگا رل زدن و راضی بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 50 پست
با احترام به نظرتون من مخالفم چون بعضی چیزا به امتحان کردنش نمیارزه قطعا بعدش تجربه به دست میاوریم و ...

خب تمام زندگی همینه عزیز من! بدون تجربه نمیشه! شاید الان راحت باشی ولی بعدا تو روابط و حتی ازدواجت متوجه حرفم میشی

خب تمام زندگی همینه عزیز من! بدون تجربه نمیشه! شاید الان راحت باشی ولی بعدا تو روابط و حتی ازدواجت م ...

دوستی با ازدواج فرق داره بله ازدواج باید با شناخت و آشنایی باشه ولی دوستی یه جورایی وقت تلف کردنه و آسیب های  بیشتری داره و من شخصا نمیپسندم

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستی با ازدواج فرق داره بله ازدواج باید با شناخت و آشنایی باشه ولی دوستی یه جورایی وقت تلف کردنه و ...

شما نمیپسندی و ذهنتو بستی نظر و عقیده شخصی خودته

ولی نظر من و تجربم اینه که همه چی از همون تجربه های کوچیک شروع میشه نیاز نیس الزاما به پسرا باج بدی یا کار خاصی انجام بدی تو دوستی! 

شما نمیپسندی و ذهنتو بستی نظر و عقیده شخصی خودته ولی نظر من و تجربم اینه که همه چی از همون تجربه ها ...

نظرتون محترمه

ولی منم عقیدم اینه ذهنمو هم نبستم و از نسل جدیدم و اتفاقا چون خودم تجربش کردم میگم خوب نیست

موفق باشید 😊

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 
والا به نظر یه عده دانشگاه و محل کار و کلاس آموزشی و ... جای ایجاد ارتباط نیستممکنه بفرمایین کجا بای ...

هممووون اتفاقا ب نظر من دانشگا جاشه چون یکسره طرفو میبینی آشناییت پیدا میکنی

بعدشم چون هم دانشگاهی اخلاقا بیشتر بهم نزدیکه