2777
2789
عنوان

کیا رفتن دانشگا رل زدن و راضی بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 50 پست
تورو ابالفضلروز اول دانشگاه زیاد ارایش نکنبخدا منِ مسر میبینم دخترا روز اول لااااکارایششششششکرممممبع ...

لاک الان ی چیز عادیه اون هم بین کسایی ک اکثرا کاشت و ژلیش ناخن دارن. 

کجا دانشگاه میرین ک این قدر لاک ناخن برای شما پسرا عجیبه

🥀زخم هایم را دوست دارم🥀آنها شاهدان اصلی هستند که چگونه شجاعانه زندگی کردم🥀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی دوست دارم برم دانشگاه و محیطش ببینم خییلی ولی فکر میکنم پسرا با اونایی که رل میزنن لزوما ازدواج نمیکنن پسری ک واقعا دختری رو از ته قلبش بخواد ن برای جینگول بینگولش میاد میگه خانم فلانی من ازتون خوشم اومد اجازه هست بیام خاستگاری والا دیگ‌دانشگاه بالای ۲۰ همه بچه نیستن ک بگن زود خیلی کم پیش میاد به نظرم ازدواج کنن با رلاشون هر چی میانش خوبه

خیلی دوست دارم برم دانشگاه و محیطش ببینم خییلی ولی فکر میکنم پسرا با اونایی که رل میزنن لزوما ازدواج ...

چ ربطی دارع من الان عاشق ی پسرم دوس دارم اول رل باشیم بعدش ازدواج همون اول ازدواج خوشم نمیاد

خیلیا ۶.۷ سال رلن 

کلا بستگی ب خود طرف داره 

خیلی دوست دارم برم دانشگاه و محیطش ببینم خییلی ولی فکر میکنم پسرا با اونایی که رل میزنن لزوما ازدواج ...

نه واقعا ! من دوستای دانشجو هم دارم خیلی کوچیکترن ازم، ازدواجی هم هستن، ولی هیچوقت نمیرن همون اول بگن بیام خواستگاری؟! 

نه واقعا ! من دوستای دانشجو هم دارم خیلی کوچیکترن ازم، ازدواجی هم هستن، ولی هیچوقت نمیرن همون اول بگ ...

به نظرت چی ملاک‌اول برای پسر ک جذبت بشه مثلا من چهره خوبه خوشگلم قدم ۱۴۸ بعد به نظر شما میتونم دانشگاه رفتم مخ یکی رو بزنم از من خوشش بیاد  

به نظرت چی ملاک‌اول برای پسر ک جذبت بشه مثلا من چهره خوبه خوشگلم قدم ۱۴۸ بعد به نظر شما میتونم دانشگ ...

۱۴۸؟ 

اره میشه ولی باید در عین اینکه خانم باشی با پسرام در ارتباط خیلی طریف و کاری درسی باشی ، شلوغش نکنی! و استایلم که خب خیلی مهمه ، پسرا خیلی زیر نظر دارن کوچکترین اشتباهی رو میبینن

۱۴۸؟ اره میشه ولی باید در عین اینکه خانم باشی با پسرام در ارتباط خیلی طریف و کاری درسی باشی ، شلوغش ...

اره ۱۴۸ خیلی کوتاه؟؟ تیپم معمولیه نسبت اندامم خوب میپوشم ولی میگم رفتم دانشگاه انشاالله تغییرات زیادی تا حالی ک بتونم انجام میدم

اره ۱۴۸ خیلی کوتاه؟؟ تیپم معمولیه نسبت اندامم خوب میپوشم ولی میگم رفتم دانشگاه انشاالله تغییرات زیاد ...

حالا شاید قد کشیدی، دیگه اگه نکشیدی هم غصه نخور سعی کن تو درس و کار عالی باشی 

ایشالا 

نه بدون تجربه و شکست و پیروزی متناوب ، هرگز به رشد و تکامل در هیچ حیطه انسانی نخواهی رسید !

با احترام به نظرتون من مخالفم چون بعضی چیزا به امتحان کردنش نمیارزه قطعا بعدش تجربه به دست میاوریم ولی آسیب های زیادی هم میتونه داشته باشه و تا وقتی که سرمون نخوره به سنگ متوجهش نمیشیم. 

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ