2777
2789
عنوان

توروخدا کسی نبوده بیمه نداشته باش واس زایمان جواب بدید خو❌

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 21 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم 

منم تو شرایط تو بودم 

اصلا جای نگرانی نداره

ببین عزیزم بیمارستان تامین اجتماعی فقط بیمه تامین اجتماعی را قبول داره ، اماااا شنیدم جدیدا چون بعضی بیمارستان های تامین اجتماعی آمار زایمانشون اومده پایین با بیمه سلامت و ایرانیان و روستایی هم با هزینه خیلی اندکی زیر ۱ تومن زایمان انجام میدن ، باید بری حضوری بپرسی 

و دوم اینکه بیمارستان دولتی شهرتون با بیمه سلامت و ایرانیان رایگانه اصلا جای نگرانی نیست 

توام که سزارینت اختیاری نیست که ، اجباریه 

اگه بخوای بیمه تامین اجتماعی درست کنی میتونی مشاغل آزاد رد کنی حدود ماهی ۱۶۰۰ میشه ، اما چون تازه میخوای رد کنی و تشکیل پرونده بده شوهرت یه سری تایید پزشکی هایی باید بگیره ، پیش چندتا پزشک بره و چکاب بشه و یه سری کارای اینجوری ، بنظرم اگه قصد دارید بعدش ادامه دار باشه بیمه رد کردنتون برید انجامش بدید ،اما اگه نه کار بیهوده ای هست 

و در پایان بنظرم رد کردن بیمه تامین اجتماعی هرچند آزاد برای دریافت بازنشستگی کار خیلی عاقلانه ای هست ، یه جور آینده نگری برای دوران پیری ، پس یه فکر جدی براش بکنید

سلام عزیزم منم تو شرایط تو بودم اصلا جای نگرانی ندارهببین عزیزم بیمارستان تامین اجتماعی فقط بیمه تام ...

شوهرم رفت امروز بیمه ریخت ۱۶۰۰  ... گفت میریزم حالا موقع زایمانت نمونیم   خداکنه بیمارستان واس اخر شهریور قبولم کنه ...... واقعیت ی مدت ریختیم بد نرسیدم  نمیتونیم ادامه بدیم ... شوهرمم کار درست درمونی ندارع ...  دیگ نمیدونم

شوهرم رفت امروز بیمه ریخت ۱۶۰۰ ... گفت میریزم حالا موقع زایمانت نمونیم خداکنه بیمارستان واس اخر ش ...

حالا بازم همه سعی خودتونا بکنید که بیمه را مداوم رد کنید به درد آینده میخوره مخصوصا وقتی کار ثابت هم ندارید 

ما هم مثل شما هستیم درکت میکنم