2777
2789
عزیزم کلی دکتر هست توی طویله درس خوندن به جایی رسیدن وقتی واقعا یک چیزیو از ته دلت بخوایزمین و زمانو ...

بله ممنون 

پزشکی جان تو حسرت شدی واسم و تمام دلخوشی های زندگیمو ازم گرفتی💔تو آرزوی بچگیم بودی و من خودمو با تو و روپوش سفید و مطب و بیمارستان و دانشگاه پزشکی کللللی تصور کرده بودم،تو نیازم بودی،علاقم بودی،آینده ام بودی و پایه های ساختن زندگیم اما....
مشاور داشت؟کلاس کنکور رفت؟پایه اش تو درسها چطور بود؟

پایه اش خوب بود فوق لیسانس داشت و چندسالم از درس دور بود

مشاور نداشت شوهرش اندازه ده تا مشاور مثل شمر بالا سرش بود و همکاری میکرد

کلاس کنکور نه ولی فیلم آموزشی داشت

کتابخونه میدفت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پایه اش خوب بود فوق لیسانس داشت و چندسالم از درس دور بودمشاور نداشت شوهرش اندازه ده تا مشاور مثل شمر ...

والا این شوهر شمر نیست خواهر،،،ایشون فرشته است😁😁😁

چقدر خوب و عالی،ان شاءالله قدر کارایی که شوهرش براش کرده رو بدونه🤩خوشبخت باشن الهی

پزشکی جان تو حسرت شدی واسم و تمام دلخوشی های زندگیمو ازم گرفتی💔تو آرزوی بچگیم بودی و من خودمو با تو و روپوش سفید و مطب و بیمارستان و دانشگاه پزشکی کللللی تصور کرده بودم،تو نیازم بودی،علاقم بودی،آینده ام بودی و پایه های ساختن زندگیم اما....
کجاش زده زنونه؟به من نشون بده.

خب نزده باشه یعنی خودت متوجه نمیشی اینجا سایت مادرا و بارداری و آشپزی و تجربه های خانه داریه ؟

چند سالته ؟کاروزندگی نداری وسط بحث خواهر شوهر مادرشوهر شیردهی زایمان بارداری میچرخی ؟😆😆😆😆

منظورم اینه چه کتاب تستایی میزد اسمشو میدونی? آزمون مثل قلمچی و گزینه دو هم میداد?

آره قلمچی بود

کتاباش زیاد بود خیلی سبز داشت که میگفت برای شروع فقط خوبه چندتا کتاب دیگه هم داشت که میگفت اینا سطحشون بالاست

اسماشون یادم نیست چون من خودم اصلا تو فاز کنکور نیستم کنجکاو نبودم

والا این شوهر شمر نیست خواهر،،،ایشون فرشته است😁😁😁چقدر خوب و عالی،ان شاءالله قدر کارایی که شوهرش ب ...

شمر بود چون نمیزاشت رفت آمد کنه با ما فقط درس باید میخوند

انتظارشم خیلی ازش بالا بود

یادمه خیلی تحت فشار بود و لاغر شده بود اگه ترازش یه کم کمتر از حد معمول میشد بداخلاقی میکرد باهاش