2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول برو مشاوره تحصیلی بعد برو کتابخونه خصوصی ثبت نام کن همه درس میخونن شما هم تو جو اونجا رقابت میکن ...

خانم شرایط همه مثل هم نیست

کتابخونه خصوصی و مشاور و ...کللللی پول میخواد

اگه تو روستا باشی هم که باید قید همه چیو بزنی

پسر شما تونسته نوش جونش ولی صدها هزار نفر مظلوم و بی امکانات تو ایران هستن که نمیتونن

پزشکی جان تو حسرت شدی واسم و تمام دلخوشی های زندگیمو ازم گرفتی💔تو آرزوی بچگیم بودی و من خودمو با تو و روپوش سفید و مطب و بیمارستان و دانشگاه پزشکی کللللی تصور کرده بودم،تو نیازم بودی،علاقم بودی،آینده ام بودی و پایه های ساختن زندگیم اما....
دختر قوی😔

بله؟😁

پزشکی جان تو حسرت شدی واسم و تمام دلخوشی های زندگیمو ازم گرفتی💔تو آرزوی بچگیم بودی و من خودمو با تو و روپوش سفید و مطب و بیمارستان و دانشگاه پزشکی کللللی تصور کرده بودم،تو نیازم بودی،علاقم بودی،آینده ام بودی و پایه های ساختن زندگیم اما....
مردای دهه شصتی الان همشون سرکار و زندگی هستن شما تو سایت خانوما میچرخی میخوای کنکور بدی ؟🙄🙄🙄🙄

خجالت بکش با این تاپیکت.کلی کنایه داشت.الان کجای سایت زده زنونه؟

میخوام بهت انگیزه بدمخواهرم با یه بچه دوسال نشست درس خوندالان دانشجوی دندانپزشکیه دهه شصتی هم هستخوا ...

مشاور داشت؟

کلاس کنکور رفت؟

پایه اش تو درسها چطور بود؟

خانم شرایط همه مثل هم نیستکتابخونه خصوصی و مشاور و ...کللللی پول میخواداگه تو روستا باشی هم که باید ...

عزیزم کلی دکتر هست 

توی طویله درس خوندن به جایی رسیدن 

وقتی واقعا یک چیزیو از ته دلت بخوای

زمین و زمانو بهم میدوزی و تلاش میکنی و درس میخونی میرسی بهش 

بعد از اون اما و اگر ‌ ... بهونه است تا کم کاری خودتو موجه کنی

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫