2777
2789
ایول دهنتو باید پر طلا کرد همین و وسلام

خب خودم مثال بارزش

۳ سال پای کنکور زندکیم به ... کشیده شد

بعد کنکور یسال استراحت کردم

بعدش شروع کردم بکار

ظرف یکال ماهی ۵۰ ۶۰ درمیارم

کاربر مرد ... کاربری خواهرم ، موقت دست من

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم استخدام کن😔😂چی کاری؟خدا زیادش کنه درامدو

مزایدات و مناقصات ادارات شرکت مبکنم

نمایندگی بیمه به اسم داداشم گرفتم

خرید و فروش میکنم

شمر بود چون نمیزاشت رفت آمد کنه با ما فقط درس باید میخوندانتظارشم خیلی ازش بالا بودیادمه خیلی تحت فش ...

اهان نه اینجوری خیلی بده

چون استرس داده مخصوصا موقع پایین اومدن تراز

آدم هم اگر استرس داشته باشه کارایی و بازده اش میاد پایین

شوهرش هم دندونپزشکه؟

پزشکی جان تو حسرت شدی واسم و تمام دلخوشی های زندگیمو ازم گرفتی💔تو آرزوی بچگیم بودی و من خودمو با تو و روپوش سفید و مطب و بیمارستان و دانشگاه پزشکی کللللی تصور کرده بودم،تو نیازم بودی،علاقم بودی،آینده ام بودی و پایه های ساختن زندگیم اما....
نه😀

دنبال این چیزا نباش ،ی اپ درسی هس همه هم هستن حدود ۱۰۰۰ نفر توشن و کنکوری باهم درس میخونن خیلی مفید تره ،بعدم توچیکار داری ب این چیزا ،درستو بخون رقیب برا چته ،ی کلاس انلاین ثبت نام کن مفید تره

نکن اینکار رو مردتلاش کنکور رو تو فروش پهن اسب و الاغ بذار تو سن شما تیلیاردر میشی

منم میخوام درآمد کنم ولی الکی نیست،مول و سرمایه اولیه میخواد همه چی

یا اینکه یه مهارت خفن داشته باشی که خیلی خواهان داشته باشه

پزشکی جان تو حسرت شدی واسم و تمام دلخوشی های زندگیمو ازم گرفتی💔تو آرزوی بچگیم بودی و من خودمو با تو و روپوش سفید و مطب و بیمارستان و دانشگاه پزشکی کللللی تصور کرده بودم،تو نیازم بودی،علاقم بودی،آینده ام بودی و پایه های ساختن زندگیم اما....
منم میخوام درآمد کنم ولی الکی نیست،مول و سرمایه اولیه میخواد همه چییا اینکه یه مهارت خفن داشته باشی ...

تو بیمه هزارتومنم خرج نکردم

مزایدات و مناقصات ادارات شرکت مبکنمنمایندگی بیمه به اسم داداشم گرفتمخرید و فروش میکنم

پول سنگین داری خب. بعدم تو اداره ها اشنا داری ک پاکت برات باز نیکنه رنج قیمت بهت میده ک برنده میشی. و گرنه برنده شدن تو مزایده ها کار اسونی نیست

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 
منظورم اين هست ك كارت چيه ك توي اينا شركت ميكني چ خدماتي برا چ كارياخه ميگي پولي هم نذاشتي تو اينكار

برای مزایدات کاری نیاز نیست

برای مناقصاتم من نمایندگی بیمه دارم

توی خیطه بیمه شرکت میکنم

پول سنگین داری خب. بعدم تو اداره ها اشنا داری ک پاکت برات باز نیکنه رنج قیمت بهت میده ک برنده میشی. ...

اهل این رانت بازیا نیستم که لقمه حروم بخورم

پاکتا پلمپن کسی نمیتونه بازش کنه

الان اغلب مناقصات و مزایدات سامانه ای شده کسی نمیتونه کاری کنه برات

پول سنگین داری خب. بعدم تو اداره ها اشنا داری ک پاکت برات باز نیکنه رنج قیمت بهت میده ک برنده میشی. ...

هزینه سنگینیم نیست برام

اول توی مناقصات بیمه شرکت کردم(حلال طور)

با سود اون رفتم توی مزایدات