2777
2789
عنوان

بیماری پوستی پیتریازیس روزه آ

| مشاهده متن کامل بحث + 19984 بازدید | 52 پست
الان وضعیت کرونا نمیشه بیرون برم.بچه کوچیک دارم مجبورم خونه باشم.یادتون نیست چقدطول کشیدخوب شدید .دا ...

متخشش پوست هم داره عکس هم میتونی بفرستی به نظرم حتما با یه پزشک صحبت کن عزیزم. ویزیتش هم ۱۲۰۰۰ تومان بود که من ۲۰۰۰ تومان اضافه دادم فوری جواب دادن

گر نگهدار من آنست که من‌میدانم                                   شیشه را در بغل سنگ‌ نگه میدارد    

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

متخشش پوست هم داره عکس هم میتونی بفرستی به نظرم حتما با یه پزشک صحبت کن عزیزم. ویزیتش هم ۱۲۰۰۰ تومان ...

باشه ممنون عزیزم.فقط بعدازاون دفعه که دیگه بازم برات پیش نیومد.دوباره پوستت بزنه؟میترسم نکنه پوستم خراب بشه وهمیشه بزنه .ناراحتم خیلی  

باشه ممنون عزیزم.فقط بعدازاون دفعه که دیگه بازم برات پیش نیومد.دوباره پوستت بزنه؟میترسم نکنه پوستم خ ...

نههه خیالت راحت عزیزم ببخش نمیتونم بیشتر کمک کنم. بعد از اون دفعه پیش نیومد و جاش هم رفت

گر نگهدار من آنست که من‌میدانم                                   شیشه را در بغل سنگ‌ نگه میدارد    
واقعاممنون ازلطفت.خیرببینی

ایشالا مشکلت برطرف شه عزیزم. سلامت باشی

من دکتر آنلاین پرسیدم گفت پماد مگاکورت بزن،زدم بعد چند روز خوب شد اما لکه های جدید جاهای دیگه دراومد ...

سلام عزیزم خوب نشدی هنوز؟ منم بدنم پر لکه شده، یه دکتر گفت قارچه ولی من بعید میدونم چون من هرروز حموم میرم لباس عوض میکنم شوهرم هم مبتلا نشده چون قارچ واگیر داره گفتم شاید روزه آ باشه

صد رحمت به قارچ من ۵ ماه درگیرم تو صورتمم میزنه😔😔😔😔😔

سلام عزیزم،اگر توی صورت میزنه رزه آ نیست،چون اون بیشتر توی شکم و سینه و کمر میزنه.

من هم الان درگیرم.میگن ممکنه بخاطر کرونا باشه

خیلی ممنونم ازراهنماییتون

عزیزم منم دقیقا عین توام چیکار کردی خوب شدی چقدر طول کشید

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست