سلام ...کسی تابه حال بیماری پوستی پیتریازیس روزه آ گرفته؟ چند روز طول کشید خوب شد؟ چه درمانی انجام دادین؟ خارش هم داشت؟ البته میخوام برم دکتر ولی خواستم قبلش از تجربه هاتون بگین
گر نگهدار من آنست که منمیدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
من این بیماریو دارم ..پوستم شدید خشک میشه مخصوصا بعده حموم ..و پوسته پوسته میشه شکمم و کمرم و دستام ..هرچقدر دکتر رفتم فایده نداشت ..اینجور بیماریا درمان ندارن فقط میشه کنترلشون کرد ..الان من تو حموم شامپو بدن میزنم اصلا صابون استفاده نمیکنم ..بعده حمومم کرم بدنسینره میزنم که خیلی سازگار بود به پوستم دیگه پوسته نمیده وقتی استفاده میکنم
رفتم مرکز به سیما پیش دکتر کشاورز.یه پماد و یه محلول خارجی داد مشکلم حل شد.البته گفت چون تو اقدام برای بارداری هستی دارو خوراکی نمیدم وگرنه درمانش خوراکیه
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
من این بیماریو دارم ..پوستم شدید خشک میشه مخصوصا بعده حموم ..و پوسته پوسته میشه شکمم و کمرم و دستام ...
نازی جان من پوستم خشکنیست اصلا...یجه بودم اینجوری شده بودم و خود به خود خوب شد ولی الان رو بازوم باز لک زده و بیضی شکله و توش کمرنگه واسه همین فکر میکنم اینبیماری هست...نه سوزش داره نه خارش فقط دست که میزنمروش حساسه پوستم...من پوستم چربه..منم شامپو بدن میزنم...از لوسیون سینره راضی هستی؟
من روزه آسه داشتم گونه هام بشدت میخارید و کهیر زده بودم رفتم مرکز به سیما پیش دکتر کشاورز.یه پماد ...
نازگل جانمیتونی آدرس این مرکز و بگی؟ دکتراش خوبن؟ میخوام فردا زنگبزنم به دکترم اما شک دارم ایران باشه یا نه...دکتر کشاورز آقا هست؟ من پزشک آقا میخوام
نازی جان من پوستم خشکنیست اصلا...یجه بودم اینجوری شده بودم و خود به خود خوب شد ولی الان رو بازوم با ...
عزیزم برا منم اول رو پوستم لک میزد بعدش اون لکا مث فلس ماهی پوسته میشدن و کنده میشدن ..این بیماری فک کنم چند نوع داره..من که از هیچ دکتری جواب نگرفتم ..خودم یه روز شانسی سینره خریدم رطوبت دهیش عالیه..من که راضیم ..البته اونو نزنم یه چن روز باز شروع میشه لکای پوستم ..حتما بعده حموم میزنم دیگه تا حموم بعدی احتیاجی ندارم به کرم ..پوستم نرم میمونه
ممنونم عزیزم چقدر خوب به محل کارم نزدیکه خیلی...خیلییییی ممنونم
سلام ببخشید.بیماریتون خوب شد.منم فکرکنم این بیماری باشه.لکه های قرمز بیضی شکل ودایره ای .اول یکی بود بعد داره توکل بدنم پخش میشه.خارشم نداره.چکارکردیدخوب شدید
بله دقیقا درسته نباید برین بیرون اصلا مخصوصا دکتر. متاسفانه اصلا یادم نیست داروم و فقط یادمه بهم گفته بود خیلی گرمی نخورم و عرق کاسنی هم یکم خوردم . من اصلا دارو یتدمنیست اما یه اپ هست که پزشک آنلاین داره و شاید بتونه کمکت کنه. منم هفته پیش از یه متخصص استفاده کردم که نرم دکتر به اسم zoop