2777
2789
عنوان

بیماری پوستی پیتریازیس روزه آ

| مشاهده متن کامل بحث + 19984 بازدید | 52 پست
سلام ممنون . من لکه های قرمز بدون خارش . تا قبلیا میان خوب بشن چندتا جدید در میان . شما از کی درگیر ...

سلام عزیزم خوبین میشه لطف کنید درخواست منو قبول کنید دقیقا مثل شما هستم من ولی ۶ ساله که درگیرم امروز تازه داره سر درمیارم که مشکلم چیه واااای

سلام عزیزم خوبین میشه لطف کنید درخواست منو قبول کنید دقیقا مثل شما هستم من ولی ۶ ساله که درگیرم امرو ...

سلام عزیزم . من خوب شدم . همون موقع کرونا بود زده بود به پوستم شایدم همون بیماری پیتریازیس بود که تو فصل بهار اتفاق میفته 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام شما خوب شدین.

آره رفتم دکتر پوست گفت اگزما و حساسیته ی کرم دست ساز ی کرم دیگه داد هر روز زدم کامل خوب شدم

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
آره رفتم دکتر پوست گفت اگزما و حساسیته ی کرم دست ساز ی کرم دیگه داد هر روز زدم کامل خوب شدم

واسه من ۶ ساله یکی میگه قارچ یکی میگه پیتریازیس بخدا دیگه خسته شدم فقط لکه های قرمز گرد و بیضی ۹۰ درصد هم روی بازوی دست راستمه گاهی وقتا یکی دوتا روی سینم مثلا یدونه میزنه دوسه تا دیگم کنارش میزنه این خوب میشه اون میزنه باز ۲۰ روز نمیزنه باز دوباره همون طور ادامه میده خارش و پوسته ریزی هم اصلا نداره

واسه من ۶ ساله یکی میگه قارچ یکی میگه پیتریازیس بخدا دیگه خسته شدم فقط لکه های قرمز گرد و بیضی ۹۰ در ...

برای منم دقیقا اینجوری بود خارش نداشت فقط قرمز بودن خارشم نداشت من شکمم و پهلوم و پشت گردنم پرشد کم کم البته اون دوران من روزی سه واحد پروژسترون استفاده میکردم دیگه نمیدونم ازون بود یا واقعا اگزما بود دکترای پوست خیلیاشون خنگن منم پیش دوتا رفتم اولی گیج میزد من حتی دارویی که داد رو استفاده نکردم فهمیدم هیچی حالیش نیست  دومی درمانم کرد اگه کرجی برو پیشش، دکتر محمد پیشان اسمش

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست