ن خانواده حمایتگری دارم -مهرمم 5سکه است😐
ن میتونم شکایت کنم
شوهرمم همش بیرونه و هیچ ارزشی برام قایل نیست براش مهم نیستم از سر خریتی خدم ی پسرع 5ساله دارم 21,سالمه
باز قرص ضد بارداری میخوردم و حامله شدم چون قرصای دیگع ام همراش میخوردم قرصمو فاسد کرد و حاملع شدم...
فردا پس فرداست ک زایمان کنم
خیلی ازش خیانت دیدم اینق تو این 6سال ک ازدواج کردیم اذیت شدم دلم شکست ک کوچیترینشون تودلمع همه چی تو دلمو ب هیچکس هیچی نگفتم حتی ب خودش همشو گذاشتم تو دلم ...
الان میخام ی کاری کنم ک بفهمم با کی زیاد تماس میگیره و پیام میده...
ک این دفعه مچشو بگیرم ..
ن خونه دارم ن زندگی هیچی ندارم ن حتی ی گرم طلا حتی فکمیکنم شوهرم ندارم...
فق ی چیزی من همش 14سالم رل دوستم بهم پیام داده بود منم هم عکس خودمو هم عکس دوستمو برای رلش فرستاده بودم و نامزد ام توگوشیم دیده بوده...
تا الان ک 21سالمه با هرکس رل میزنه هر غلطی میکنه همون کار منو میاره جلو ک بترسم و هیچی نگم
زندگیمو جونیمو نو جونیمو ب باد داد قلبمو شکست با خیانتهاش و میگه هرکس دیگه جام بود باعات عروسی نمیکرد میزاشت موهات مث دندونات خونه پدرت سفید میشد (بخاطر اینکه عکسمو اون زمان برای رل دوسم فرستادم)
الان میخام اگع مچشو گرفتم برای زایمان کرفتم خونه بابام بهش بگم دیگه نیا دنبالم بیا بچه هاتو ببر
ک فککنه برام مهم نیست و فک نکنه ی زمانی برای بچه هام مجبور میشم بیام هر غلطی ام ک بکنه آزاد باشع...
بنظرتون دیگع چیکار کنم چی بگم؟
ولی آخرش باید بیام باز خونه نمیتونم جدا شم اگه طلاقمم داد و راضی شد ب درک ولی بچه عام🖤