2777
2789
عنوان

اگه مطمین شدم شوهرم خیانت میکنه با این اوضاعم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 37 پست
وای خدایا پس بگو براشون عادیه این چیزاببین بنظرم حتی اگر طلاق هم بگیری با توجه به سابقه خانوادش همه ...

برعکس ب نظرم 😐

طلاق می‌گرفتم ولی بچع هام چی،🥲💔

مامان دوتا پسر خوشملم ♥️
ارع همین کارو میخام بکنم ولی خیلی حالم بده۳۸هفته حامله ام از دیشبه همش گریع میکنم ک چشام اصلا معلوم ...

عزیز دلم🥺💔🥲

الهی امام حسین کمک خودتو بچه هات کنه و از این حال بد نجاتت بده🥲🥲♥

هـر چـه در ذهنِ تو آیـد... آن بـود مفهومِ تـو✨🌱🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین نباید گریه کنی چون زود شوهر کردی و با کسی که چیزی نداشته. من ۳۲ سالم بود ازدواج کردم بازم پی گف ...

،😣💔

نمی‌دونم ازش بدم میاد منو با مادرش انداخته تو‌ی اتاق اصلا براش مهم نیستیم ن من ن پسرم 

اصلا انگار نیست و‌منم نمیدونم چرا اینجام

مامان دوتا پسر خوشملم ♥️
نمیشه میخام ی بار اون روحمو‌نشونش بدم ک بفهمه ۶ساله هیچی نمیگم لال نیستم ...

خوب بفهمه ک‌میدونی دوباره ب کاراش ادامه بده بدتر خودت سنگ‌روی یخ کردی ک .ولش کن میتونی جدا بشی ب روش بیار تا تهش برو 

اگر نه بهش اهمیت نده لطفا باهاش نخاب یا مریض میشی یا دوباره باردار

خوب بفهمه ک‌میدونی دوباره ب کاراش ادامه بده بدتر خودت سنگ‌روی یخ کردی ک .ولش کن میتونی جدا بشی ب روش ...

خیانتهاش در حده چته مطمینم..😔

مامان دوتا پسر خوشملم ♥️
خیانتهاش در حده چته مطمینم..😔

چی‌بگم شرایط سختیه ولی خوب اگر‌هیچ کاری نمیتونی‌کنی طلاق نمیتونی بگیری ب روش نیار بهش بیشتر محبت کن از لحاظ جنسی بیشتر نزدیکش شو انشالله سر ب راه بشه