2777
2789
عنوان

اگه مطمین شدم شوهرم خیانت میکنه با این اوضاعم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 37 پست

شوهر منم خیانت کرده  اگه با تهدید آدم میشه تهدید کنید که آبروشو می بری اگر نه که ول کن با دو تا بچه اون بیرون برامون نریدن عزیزم.‌گیر بدترش میفتی. باید بری زن یه مرد بچه دار بشی بچه اونو هم بزرگ کنی. بابا اصلا اهمیت ندین به خیانت مردا ارزش ندارن برا خودتون زندگی کنید

نترس عزیزم ارتباط تلفنی چیز بزرگی نیست همه جا همین جوریه مرتکب خلافی نشدی عزیزم

میدونم مهم نیس 

طرف حتی منو ببینه یادش نمیاد بخدا

ولی خانوادم خیلی اذیتم میکنن

میگن شهر کوچیکه شوهر احمقت پیش بقیه این داستانو جور دیگه ای تعریف میکنه انگار ک من بهش خیانت کردم

ماندوو له هه مو شتیک ...🖤💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره🙂اونم خیلی ساده بوده فقط در حد چت طرفو حتی ندیدم از نزدیکچون خانواده گاوم پشتم نیستن هار شده

سنت کمه برا همون عزیزم .‌اگه سنت بالای ۳۰ بود خجالت می کشیدن اصلا در مورد این چیزا بهت چیزی بگم

شوهر منم خیانت کرده اگه با تهدید آدم میشه تهدید کنید که آبروشو می بری اگر نه که ول کن با دو تا بچه ...

برای خودمون ؟میگم هیچی ندارم از خدم با مادرش زندگی میکنم تو ی اتاق تا این حد براش مهم نیستم...

تنهایی نمیشه آدم ب امید اینکه وارد زندگی جدید میشع و شوهر دار میشع زندگی خوبی داشته باشع ازدواج می‌کنه...

دو شنبه تا صب گریع میکنم قبلا مهم نبود برام اما الان دیگه چشام دیدع نمیشن از بس پف کردن زیادی گریع کردم 

مامان دوتا پسر خوشملم ♥️
میدونم مهم نیس طرف حتی منو ببینه یادش نمیاد بخداولی خانوادم خیلی اذیتم میکننمیگن شهر کوچیکه شوهر احم ...

عزیزم اولا بگه همه میفهمن که تو کاری نکردی چون یه چیز عادی هست ثانیا شوهرت اگه بگه خودش کوچک کرده هرچی باشه تو روزی زنش بودی 

بنظرم خیانت جای بخشش نداره اما با توجه به موقعیت آدم باید بهش عکس العمل نشون داد

اگر بچه نداشتی بی تردید میگفتم طلاق بگیر اما حالا بخاطر بچه هم که شده یه فرصت دوباره بده🥺😕

اگر به روش آوردی سفت و سخت بگیر و شرط و شروط بزار و تا پای طلاق برو فقط برای ترسوندن همسرت

اگر هم به روش نیاوردی فکر کن شوهرت رو فقط بخاطر کارت بانکی و پول میخوای و آدم حسابش نکن و به خودت و بچه ها برس

هـر چـه در ذهنِ تو آیـد... آن بـود مفهومِ تـو✨🌱🤍
بنظرم خیانت جای بخشش نداره اما با توجه به موقعیت آدم باید بهش عکس العمل نشون داداگر بچه نداشتی بی تر ...

ارع منم میخام ب گوع خوردن بندازمش💔🥲اگه زورم رسید

مامان دوتا پسر خوشملم ♥️

عزیزم با این شوهری که داری بنظرم بهترین کار این هست که کلا بیخیالش باشی و به بچه ها و خودت برسی

اصلا کاری بهش نداشته باش با بچه ها سرگرم کن خودت رو

این نظر من بود با توجه به چیزهایی که گفتی

خدا کمکت کنه🥺♥

عزیزم با این شوهری که داری بنظرم بهترین کار این هست که کلا بیخیالش باشی و به بچه ها و خودت برسیاصلا ...

نمیشه منم میخام ی زندگی عادی داشتع باشم دل خوشی داشته باشم...

حتی خونه ندارم با مامانش تو ی اتاقم

خسته شدم دیگه نمیکشم

این پدرش زن دوم گرفته داداششم زن دوم داره اینم ک اینه

من از ایندم میترسم 

مامان دوتا پسر خوشملم ♥️
ارع منم میخام ب گوع خوردن بندازمش💔🥲اگه زورم رسید

آفرین اصلا نترس و کوتاه نیا

در ضمن در مورد چیزی که گفتی هم تو خیانتی نکردی به خودت عداب وجدان نده

اون هم نمیاد آبروی زنش رو ببره

ولی حتی اگر چیزی بگه هم نه مدرک داره نه هیچی

حاشا کن که دیوار حاشا بلنده

و در نهایت تا میتونی ازش مدرک جمع کن

نمیشه منم میخام ی زندگی عادی داشتع باشم دل خوشی داشته باشم...حتی خونه ندارم با مامانش تو ی اتاقمخسته ...

وای خدایا پس بگو براشون عادیه این چیزا

ببین بنظرم حتی اگر طلاق هم بگیری با توجه به سابقه خانوادش همه حق رو به تو میدن و باورت میکنن

آفرین اصلا نترس و کوتاه نیادر ضمن در مورد چیزی که گفتی هم تو خیانتی نکردی به خودت عداب وجدان ندهاون ...

ارع همین کارو میخام بکنم ولی خیلی حالم بده۳۸هفته حامله ام از دیشبه همش گریع میکنم ک چشام اصلا معلوم نمیشه از بس گریع کردم . سر درد گرفتم حالت تهوع دارم😔💔

مامان دوتا پسر خوشملم ♥️
برای خودمون ؟میگم هیچی ندارم از خدم با مادرش زندگی میکنم تو ی اتاق تا این حد براش مهم نیستم...تنهایی ...

ببین نباید گریه کنی چون زود شوهر کردی و با کسی که چیزی نداشته. من ۳۲ سالم بود ازدواج کردم بازم پی گفتم زوده. الانم ۳۶ سالمه خیانت هم دیدم به یه ورم هم نیست اولش سخت بودا الان اصلا عین خیالم نیست.‌ بابا چه تحفه ای آن برا ما . که برا یکی دیگه باشن اخههههه