2777
2789
عنوان

بچه ها شوهرم اصلا خونه نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 41 پست
همسایه دیوار به دیوار ماذرشم تو روستامن اصلا روستارو نمیخواممن آورده توی روستا خودش مدام تو شهر میچر ...

فقط از طریق دادگاه میشه مجبورش کرد برات توی شهر خونه بگیره البته اگر خودت تو شهر زندگی میکردی ؟

این نیز بگذرد .....
متاسفم عزیزممیتونم سناتون و بدونم؟ بچه دارین؟

دستم خورد  اون عوضی39سالشه

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسر من اینجوریه وفهمیدم خیانتکاره صب تاشب بایکی دیگه میگه میخنده.. بخاطر بچهام موندم اون پرت کردم ا ...

میشه بگی چطوری از زندگیت پرت کردی بیرون؟ چیکار کردی؟ چطوری سرت گرم میکنی و بچه هات چندسالشونه و رابطشون با باباشون چطوره؟

دخترم 10ساله ستخودم 27اون. الدنگ هم 29

دوست من و همسرشون 

در استانه طلاق بودن

رفتن پیش تراپیست

الان خیلی شوهرش عوض شده

دوستتدارم و زیاد بهش میگه، ابراز علاقه

کادو

شوهرش افتضاح بود واقعا. 

کاش برید دکتر، حیف

خصوصا چون بچه دارین! 

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱

من که به همسرم میگم تو رو خدا بگو نیست تو خونه چیه؟ نه چیزی رو درست می کنه نه کمکی میده نه با بچه ها بازی می کنه فقط از کار که میاد تو گوشیش ، کاش شوهر من می‌رفت خونه برادرش خونه پدرش این تا سر کوچه بخواد بره میگه تو هم بیا بریم   

فقط از طریق دادگاه میشه مجبورش کرد برات توی شهر خونه بگیره البته اگر خودت تو شهر زندگی میکردی ؟

صدبار رفتم دادگاه

هیچی تو این دادگاه هانیست

همش طرف مردهستن

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻
قبلا خوب بوداون موقع چش بود

قبلا چش ترس داشت انقد وقیح نبود قهر میکردم نمیذاشت طول بکشه کلا بیشتر بهم وابسته بود از وقتی دختر دومم به دنیا اومد این شکلی شده همش تو خونه تنهام با خانوادم بخوام در ارتباط باشم خودشو میگیره و سرسنگین میشه انگار با پسر در ارتباطم اینطور حسادتی داره خیلی خودشو از چشمم انداخته منم بارها بهش پیشنهاد جدایی دادم

تو زنی، قوی هستی، میتونی از پسش بربیایسریع بفکر طلاق نیوفتتنها مشاور میتونه بهتون کمک کنهامیدوارم که ...

پدرم سوخت تو این 12سال

منو به زور آورده کنارخانواده شوهر تو داهات

خودش رفته شهر هی میگرده

چون گفتم نمیام توی داهات بمونم

میخواست طلاقم بده

بعد خودش رفته شهر هی میگرده

پدرم سوخت تو این 12سالمنو به زور آورده کنارخانواده شوهر تو داهاتخودش رفته شهر هی میگردهچون گفتم نمیا ...

چه بی انصاف🥲

واقعا نمیدونم چی بگم، بهتون حق میدم🥺

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱
قبلا چش ترس داشت انقد وقیح نبود قهر میکردم نمیذاشت طول بکشه کلا بیشتر بهم وابسته بود از وقتی دختر دو ...

من گ. وه بخورم یه  بچه دیگه برای این بیارم

به خودش هم گفتم تو لیاقت نداری از من صاحب بچه بشی دوباره

چه بی انصاف🥲واقعا نمیدونم چی بگم، بهتون حق میدم🥺

عوضیه

کثافت

بره گم بشه 

2810