2777
2789
عنوان

بچه ها شوهرم اصلا خونه نمیاد

727 بازدید | 41 پست

فقط موقع غذا خوردن و خوابیدن

امروز بیرون ناهار خورد اصلا نیومد خونه

اگرم بیاد خونه فقط و فقط سرش تو گوشیه

اگر یه کلمه باهاش حرف بزنی

کلام دوم میگه چقدرحرف میزنی

از همسر داشتن فقط اسمش رومه

مث عابر بانک میمونه

خسته شدم

نمیدونم واقعا واسه طلاق دلیلم قاتع کننده هستش یانه

اما من دیگه نمی کشم

اصلا نمی کشم

تورو خدا شوهرای شما هم اینجورین؟

مرتیکه خرفت یه مسافرت منو. نمی بره

منو. آورده گذاشته کنار خونه مادرش 

خودش خونه نمیاد

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خونه خریدی؟

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..

همسر من وقتایی که کتاب می خونه یا فیلم می بینه دوست داره تنها باشه منم مزاحمش نمیشم میرم یا کتاب میخونم یا هم آشپزی ولی بقیه وقتا میزنیم تو سر و کله هم

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

حسب اینکه بچه داری یا نه. شوهرت اموال داره یا نه و چند ساله زندگی کردی نظرم متفاوت میشه .

اینارو جواب بده .

و اینکه خونه مستقل دارید یا با مادرشوهر با هم هستید ؟

این نیز بگذرد .....
اجازه دارین تنها مسافرت برین؟ خودتونیا دوستاتون یا خانواده خودت، با اونا مسافرت برید حداقل

اون. بامن نمیاد اصلا

یه روز رفتیم

نصفه نیمه برگشتیم

باهامون نموند

باخانواده مم قطع رابطه ست خرفت کثافت

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻
حسب اینکه بچه داری یا نه. شوهرت اموال داره یا نه و چند ساله زندگی کردی نظرم متفاوت میشه .اینارو جواب ...

همسایه دیوار به دیوار ماذرشم تو روستا

من اصلا روستارو نمیخوام

من آورده توی روستا خودش مدام تو شهر میچرخه

دخترم 10سالشه

اگر این دختر نبود دردمو به جونش میزدم

متاسفم عزیزممیتونم سناتون و بدونم؟ بچه دارین؟

دخترم 10ساله ست

خودم 27

اون. الدنگ هم 29

شوهر منم یک سالی هست که شبیه شوهر نیست کلا خیلی فرق کرده منم ازش بدم اومدهترجیح میدم صبح تا شب بیرون ...

قبلا خوب بود

اون موقع چش بود

2810