2777
2789
عنوان

دودلم سقط کنم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 46 پست
ببین اگر آنتی بیوتیک مصرف کنی اثر ال دی کم میشه مرتب خوردی هر شب ؟ من تا حالا نخوردم

انتی بیوتیک مصرف نکردم اره سروقت خوردم خودمم شوکه شدم چطوری اینجوری شد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدر شما باشعوری احسنت 👌🏻

❤️خودم توی موقعیت مشابه بوده ام

انتخاب هیچ کدوم راحت نیست 

از اون جنگ هایی هست که هر کدوم رو انتخاب کنی از جهتی بازنده ای 

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
انتی بیوتیک مصرف نکردم اره سروقت خوردم خودمم شوکه شدم چطوری اینجوری شد

😔😔😔 ای بابا 

من بودم دلم نمیومد سقط کنم 

ولی خب شرایط شما رو نمیدونم که 

الهی هر تصمیمی میگیری به نفعت باشه 

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😔😔😔 ای بابا من بودم دلم نمیومد سقط کنم ولی خب شرایط شما رو نمیدونم که الهی هر تصمیمی میگیری به نف ...

خداکنه منم اصلا دلم نمیاد سقط کنم ولی خیلی از شرایطم میترسم از شوهر بی مسئولیت خوب هستا بچشو دوس داره اما پول نداره محبت میکنه داشته باشه برای دخترم خرید میکنه ولی خب یه کارگره

❤️خودم توی موقعیت مشابه بوده امانتخاب هیچ کدوم راحت نیست از اون جنگ هایی هست که هر کدوم رو انتخاب کن ...

درسته تا کسی تو موقعیتش نباشه نمیفهمه اینایی که میان راحت میگن سقط کن یا نکن مطمعنا چیزی نمیدونن هیچی نه از فشار روانی و مالی نه از بیطرفی همسر متاسفانه باراین تصمیم تماما بر عهده خانم هستش چه نگه داره و چه نگه نداره 💚💚

این حرفت مثل اینه که بگی چون شرایط سخته دختر مدرسه ایم رو بکشم!

اون بچه زندست مثل همه ماها

استغفار کن و با خدا و امام زمان صحبت کن

برای امام زمان نامه بنویس وحرفای دلت رو ساده و راحت بنویس و هرچی لازم داری ازش بخواه و بعدم بگو هرکاری درسته خودتون برامون انجام بدین و بعدم بچت رو نذر امام زمان کن

نامه رو توی بیابون بنداز 

شرایط برای هممون سخته خدایا به هممون کمک کن

سقط نکن عزیزم یا باید جلوگیری‌میکردید یام الان نگه دار دیگه چاره چیه انشالله خدا خودش کمکمون‌کنه منم بچه دومم شرایطی اوردم که خیلی بد بود الانم داریم به سختی میگذرونیم باز خداروشکر امیدوارم بهترین تصمیو بگیرید

من مادر دوتا فرزند هستم یسنا اسم دخترمه اگه امکان داره کاری سراغ داشتید بمن اطلاع بدید شدیدا نیاز به درآمد دارم هرچند کم باشه ممنونم🙏🙏