2777
2789
عنوان

چرا بعضی وقتا فقط دلمون میخاد بخوریم بی دلیل

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 38 پست
اینکارارو میکنم ولی چیکار کنم که خرید شیرینی دست من نیست وقتی میبینم یه عالمه خریدن غم دنیا میاد رو ...

عزیزم 

حق داری ، ولی اگه میخوای اضافه وزن نگیری مجبوری روی خودت مسلط باشی یا مقدار کم بخوری و بعدش فعالیت داشته باشی که نه سیخ بسوزه و نه کباب😅

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
عزیزم حق داری ، ولی اگه میخوای اضافه وزن نگیری مجبوری روی خودت مسلط باشی یا مقدار کم بخوری و بعدش فع ...

اخه دوست دارم خودمم بتونم هفته ای یه بار درست کنم کاش اینهمه نمیخریدن باور کنین خیلی خودمو در برابر کیکای بازاری کنترل میکنم باز خوردن خود اون خوبه من میخورم بعد بخاطر استرس اون کلی چیزای دیگ میخورم 😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاش پول داشتم میرفتم روانشناس ببینم چمه آرامش بگیرم صبح تاشب با تغذیم دعوا دارم با غذاها دعوا دارم آ ...

از خوردن عذاب وجدان داری؟؟

خورشید برای ما میسوزد ... و ما به ماه سرد دلبستیم! :)
اره بعد نهار بعد صبحانه بعد میوه بعد میان وعده... همیشه همیشه

باباااا بیخیال

انقدر جدی نگیررر

دنیا دو روزه اگه نمیتونی رژیم بگیری فدای سرت بخور

خانه بهداشت میتونی بری رایگان هم روانشناس داره هم مشاور تغذیه

باباااا بیخیالانقدر جدی نگیررردنیا دو روزه اگه نمیتونی رژیم بگیری فدای سرت بخورخانه بهداشت میتونی بر ...

البته اگه بیمه تامین اجتماعی داری 

شاید بقیه بیمه هام قبول کنن نمیدونم

باباااا بیخیالانقدر جدی نگیررردنیا دو روزه اگه نمیتونی رژیم بگیری فدای سرت بخورخانه بهداشت میتونی بر ...

20 کیلو کم کردم میترسم برگرده 😔نمیخاستم خودمو اذیت کنم اولش میخاستم تغدیمو بهتر کنم همین چرا اینطوری شد چرا وزنم انقدر مهم شد نمیدونم