2777
2789
عنوان

نوزادمو از دست دادم توروخدابباید ی چیزی میخوام ازتون💔🖤🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 2631 بازدید | 111 پست
عزیزم دختر برادر من هم مثل شما یک زایمان ناموفق داشت گفت پرستار می خواست نشونم بده دکتر اجازه نداده ...

جز خدا کسی نداریم امانت خودش بوده انشالله باز بهم بده به همه ارزومندا بده💔

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم برای اینکه خدا جاشو برام پرکنه ی صلوات بفرستید خواهش میکنم خیلی دلم شکسته 😔🖤💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی خدا بهت صبر بده حتما حکمتی توش بوده ما که از همه چیز بی خبریم توکلت به خدا باشه هر موقع حالت بد ...

ممنونم دوست خوبم بخدا همش دارم نذری میدم بی پناه شدم نا امید شدم دل بستم ب معجزه خدا😭

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم برای اینکه خدا جاشو برام پرکنه ی صلوات بفرستید خواهش میکنم خیلی دلم شکسته 😔🖤💔

خدابهت صبربده خیلی سخته بچه ازدست دادن میخواهی اروم بشی بگوخدایابچه من توبهشت هست مواظب من هست پس دیگه ارومم میدونم به جزخدابچه من هم مواظب من هست ❤دردی که مادرحضرت علی اصغرکشیده هیچ کس نکشیده پرپرشدنشو میدیده اخ دل مادرش دلم واستش کباب شداخ دل امام حسین توی دستش به شهادت رسید

خدا بهت صبر بده امیدوارم باز هم مامان بشیگفتم ذکروشما هم ک دلشکسته ای مث من دعام کن حاجتم روا شه خیل ...

بب حق ناله های زینب انشالله ب حاجت دلت برسی عزیزم

خدابهت صبربده خیلی سخته بچه ازدست دادن میخواهی اروم بشی بگوخدایابچه من توبهشت هست مواظب من هست پس دی ...

😔😔😭😭💔

قلبم درد گرفتخیلی سختهامیدوارم به زودی خدا بهت یه نی نی سالم ببخشهمن باردارم برام دعا کنید به سلامت ...

انشالله عزیزم توروخدا زیاد گوشی دستت نگیر استرس میگری من قسم خوردم اینسری اصلا تو گوگل اینستا نچرخم حال ادم بد میشه چیزایی ک میبینه انشالله صحیح سالم بارتو زمین بزاری عمر طولانی نصیب خودت و بچت🙏

[QUOTE=345515135]غصه نخورالان پیش مامان علی اصغره توبهشت جای ازاین بهترهیچ جانیست ❤[/QUO

دخترم جاش خوبه اما خودم پریشون😭انشالله خدا خودش کمکم کنه اصلا هرچی میگزره بدتر میشم 

نه عزیزم سزارین شدم دیدمش برای اولین اخرین بار و دفنش کردیم😭

سلام عزیزم

منم همدردتم 

این دردو چهار ماه و نیم پیش کشیدم و هنوز هم دارم زجر میکشم 

با این تفاوت که دختر من به دنیا اومد و بعد از هشت روز فوت کرد😭😭😭

دخترنازم دلم برات تنگ شده مامان ❤️‍🔥🖤🥺
سلام عزیزممنم همدردتم این دردو چهار ماه و نیم پیش کشیدم و هنوز هم دارم زجر میکشم با این تفاوت که دخت ...

دلیلش چی بود عزیزم،انشالله خدا بهمون صبر بده من هیچی ازش ندیدم فقط ی دختری ک مظلوم خوابیده بود 💔

انشالله عزیزم توروخدا زیاد گوشی دستت نگیر استرس میگری من قسم خوردم اینسری اصلا تو گوگل اینستا نچرخم ...

مرسی عزیزم🌹 یعنی میگی استرس داشتی اواخر بارداری؟

برات از ته دلم دعا میکنم به زود زود خدا بهت یه نوزاد سالم و صالح ببخشه و زیر سایه پدر و مادرش بزرگ بشه🙏🌺