2777
2789
عنوان

نوزادمو از دست دادم توروخدابباید ی چیزی میخوام ازتون💔🖤🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 2631 بازدید | 111 پست
خودم خواستم عزیزم

معلومه فردقوی و باایمانی هستی.

عزاداریتو بکن.گریه اتو بکن.اماخودتو به دست غم نده که نابود میکنه. 

اگه بزرگ و جوون میشد ودچار مشکل میشد میخواستی چکارکنی.

پس حتما خدا دوستمون داشته ویه چیزایی میدونه که مانمیدونیم وغافلیم .

آیه ی قرآن....خدا باصابران است.

عزیزم به خدا توکل کن چهله زیارت عاشورا بردار تا قلبت آروم بگیره نگو بی پناه شدی نگو نا امید شدی خدا ...

اره عزیزم 💔

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم برای اینکه خدا جاشو برام پرکنه ی صلوات بفرستید خواهش میکنم خیلی دلم شکسته 😔🖤💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معلومه فردقوی و باایمانی هستی.عزاداریتو بکن.گریه اتو بکن.اماخودتو به دست غم نده که نابود میکنه. اگه ...

اصلا ناشکری نکردم بارداری خیلی سختی داشتم وظیفم بود مادر بودن من همه کار کردم اما خدا نخواست برام بمونه امانت خودش بود منتی نیست منم وظیفم بود تا جایی که در توانم بود مراقبش باشم اما دخترم مال من نبود اسمونی بود فقط نه ماه مادری کردم براش💔💔💔امیدوارم خدا معجزشو دوباره بهم نشون بده اما سالم وبا عمر طولانی😭

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم برای اینکه خدا جاشو برام پرکنه ی صلوات بفرستید خواهش میکنم خیلی دلم شکسته 😔🖤💔
عزیزم منم دوسال پیش دقیقا دو هفته به زایمان از دستش دادم دخترمو.خیییلی سخته.درکت میکنم

دوباره بچه دار شدی؟ متاسفم عزیزم خیلی سخته💔

خوندم واست ان شاءالله به حق امام حسین توکلت بخدا باشه

ممنونم عزیز دلم خدا حاجت دلتو بده

خداروشکر خدا برات نگه داره، انشالله دختر منم برگردونه همون جنسیت برگشت بهتون؟

جاری من بچه ۳روزشو ازدست داد خدا همونو براش جبران کرد باهمون اسم ان شالله خداهم واسه شما هم جبر ان بشه دلت شاد بشه