2777
2789
عنوان

نوزادمو از دست دادم توروخدابباید ی چیزی میخوام ازتون💔🖤🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 2631 بازدید | 111 پست
منم پسرمو ۳۹هفته و ۴روز از دست دادم داخل شکمم قبلش مثل شما همچی اوکی بود ولی ایست قلبی کرد بود

وای خدای من 💔

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم برای اینکه خدا جاشو برام پرکنه ی صلوات بفرستید خواهش میکنم خیلی دلم شکسته 😔🖤💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم عزیزم از همدردیت عزیزم ممنونم از دعای قشنگت💔صدای شکستن قلبمو خداهم شنید 💔🖤

انشاالله به همین زودی یه خبر خوشحال کننده ازتون بشنوم

از ته دلم براتون دعا کردم

عزیزم خواهش میکنم آروم باش الان میدونم با خودت میگی این کاربر چی میفهمه ، اما به خدا میدونم سخته خیلیم سخته اما مطمعن باش هیچ کار خدا بی دلیل نیست😔😭

دخترم😍عشق همیشگی من💕تو بزرگ‌ترین بهانه‌ی زندگی من و بابا هستی😍😍 ۱۸ اذر ۱۴۰۲❤ 

گفتم عزیزم ان شاءالله سال دیگه محرم نی نی خوشگلتو ببری مراسم شیرخوارگان علی اصغر 

نذر شیر برای علی اصغر خیلی حاجت میده

هر کی ام خوشحاله از قدیم خوشحاله 👨‍🦯                                           

مطمعنم خدا بازم بهت ی دختر خوشگل میده❤️دعات میکنم تروخدا توعم دعا کن خواستگارم زنگ بزنه

انشالله بختت هرچه سریع تر باز میشه عزیزم ی بخت خیلی خوب خوشبخت بشی عزیزم

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم برای اینکه خدا جاشو برام پرکنه ی صلوات بفرستید خواهش میکنم خیلی دلم شکسته 😔🖤💔

عزیز دلم خیلی متاسفم 

منم قبل دختر اولم دوبار سقط داشتم و بدون هیچ دلیلی بچمو از دست دادم خدا جاشونو با دوتا گل دختر برام پر کرد 

انشالله توام خدا بهت بچه های سالم و صالح بده و انشالله سال دیگه این موقع  خدا هدیه شو بهت بده. 🫂❤️

تو گر گناه من شوی !توبه نمیکنم ز تو 🖤🥀

دلم آتیش گرفت برات، خیلی سخته ولی امتحانه🥺🥺🥺 

حتما خدا می خواد با بهتر جایگزینش کنه، دلتو به خدا بسپر عزیزم، به مصلحت خدا اطمینان داشته باش، دخترت هم برات مونده از بین نرفته، اون دنیا بغلش می کنی، دستتو می گیره و به بهشت میبرت

تو رو خدا دلت شکسته ست برای پسر منم دعا کن، تازه به دنیا اومده🙏🙏🙏

گفتم عزیزم ان شاءالله سال دیگه محرم نی نی خوشگلتو ببری مراسم شیرخوارگان علی اصغر نذر شیر برای علی اص ...

ممنونم عزیزم انشالله

نه عزیزم سزارین شدم دیدمش برای اولین اخرین بار و دفنش کردیم😭

عزیزم دختر برادر من هم مثل شما یک زایمان ناموفق داشت گفت پرستار می خواست نشونم بده دکتر اجازه نداده بود مادرم وپدر ش دیده بودنش اما الان از لطف مهربانی خدا یک دختر داره که این روزا یک ساله میشه خدا لطفش خیلیه توکل کن به خدا 

عزیز دلم خیلی متاسفم منم قبل دختر اولم دوبار سقط داشتم و بدون هیچ دلیلی بچمو از دست دادم خدا جاشونو ...

ممنونم عزیزم انشالله

الهی خدا بهت صبر بده حتما حکمتی توش بوده ما که از همه چیز بی خبریم توکلت به خدا باشه هر موقع حالت بد شد سه تا یس بخون 

با هر کلمه گریه کردم ذکری که گفته بودی رو خوندم نذر کن یه چیزی بدی انشاالله سال دیگه بچت بغلت باشه صحیح و سالم 

وای خدای من 💔

اره و حالتو مثل خون تو رگام میفهمم چقد غصه خوردم چقد گریه کردم گفتم چرا بت کیف لباس رفتم بیمارستان با کفن اومدم خونه و رفتم تو اتاقش اتاقش اماده و چیده شده داشتم میترکیدم از غصه همه لعد زایمان خودشونو تقویت میکردن ولی من لب به هیچی نزدم تا چندین روز اشتهام بسته شده بود ولی خودمو نباختم چون خیلی قویم و امیدم خیلی زیاد سریع خودمو جمع کردم و نذتشتم دشمن شاد بشم رفتم باشگاه به خودم رسیدم و بعدش دیدم ای دل غافل ۹هفته است که باردارم و الان اون پسرم یه سنبه میشه ۱۶ماهه و دوباره خدا خواسته باردارم شش ماهه و بازم پسر شمام مطمان باش همین طور غافلگیر میشی الان خیلی سخته ولی تحمل کن الان شما ضامن داری برای ورود به بهشت تا شمارو نبره خودش نمیره داخل ناشکری نکن بگو راضیم خدا خواسته برده میتونست هر وقت دیگم میخواست ببرتش پس امانت خودش بوده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40