2777
2789
عنوان

نوزادمو از دست دادم توروخدابباید ی چیزی میخوام ازتون💔🖤🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 2631 بازدید | 111 پست
نمیدونم چی بگم واقعا متاسفم.درد زایمان را کشیدی🥺

نه عزیزم سزارین بودخ هیچ علایمی نداشتم نه فشار نه قند نه مسمومیت یهو کم شد حرکتش فقط

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم برای اینکه خدا جاشو برام پرکنه ی صلوات بفرستید خواهش میکنم خیلی دلم شکسته 😔🖤💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

غم سنگینی عزیزم انشالله زود زود خدای مهربون به حق این شب عزیز جاش رو با یه فرزند سالم و صالح برات پر می کنه الهی امین 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
غم سنگینی عزیزم انشالله زود زود خدای مهربون به حق این شب عزیز جاش رو با یه فرزند سالم و صالح برات پر ...

ممنونم عزیزم💔😔

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم برای اینکه خدا جاشو برام پرکنه ی صلوات بفرستید خواهش میکنم خیلی دلم شکسته 😔🖤💔

عزیزم انشادوقلو باردار بشی که خاطرات  شیرین تر بتونه اتفاق های  تلخ رو از یادت ببره ‌به امید خداوند عزیزم که همیشه ‌به فکر بندگانش هست . میدونم که فقط باید امیدت به خداوند باشه و بس .... انشا...که  همیشه موفق باشی گلم 

..

بهترین چیز رسیدن به نگاهیست که از حادثه عشق تر است 
عزیزم انشادوقلو باردار بشی که خاطرات شیرین تر بتونه اتفاق های تلخ رو از یادت ببره ‌به امید خداوند ...

ممنونم عزیزم ان شالله

انشالله برمیگردونه بهت.من دوتا پسر ویک دختر ازدست دادم.الان یه پسرخوشگل دارم

خدا حفظشون کنه عزیزم دلیلش چی بود

انشاالله خدا یه دست گل دیگه بهت ببخشه.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.

ممنونم عزیز دلم

ان شاء الله بقول دوستان دوقلو بهت بده 24 ساعته سرگرم بشی باهاشون

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

خدابهت صبربده،ان شاالله خدابرات جبران کنه عزیزدلم،منم پسرم رودوسال پیش ازدست دادم الان باردارم ودخترم سالگردفوت داداشش دنیامیاد🥲

خاطرات زایمان تارفتن امیدم🖤ئی او که سه ی له که س نه چوی🖤دووریت آزاری دل وگیانه دووریت🖤 ده رده بی ده رمانه🖤