2777
2789
عنوان

نوزادمو از دست دادم توروخدابباید ی چیزی میخوام ازتون💔🖤🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 2631 بازدید | 111 پست
دقیقا با هیچی نمیشه اروم شد کاش زودتر ازم میگرفت نه کامل بشه دم زایمان

عزیزم ناراحت شدم خیلی

من خودم باردارم هفته ی ۳۵ رو دارم پر میکنم

نگفتن چرا 

میشه بگی چه علائمی داشتی چطور شد

قند داشتی یا چی

البته اگه میتونی اگرم که نه هیچ

الهی من فدای دل شکسته ست بشم😔

مطمعن باش خدا دخترگلتو دوباره بهت برمیگردونه

منم خواهرم بچه اول و دومش بی دلیل سقط شدن ، سومی ۷ ماهش بود فهمیدن قلبش خرابه به دنیا بمونه دو روز بیشتر نمیمونه ، به دنیا اومد فوت شد ، چهارمی هم با کلی ارزو اتاقشو چید ، اونم سه روز قبل زایمان پر کشید. 

اینو نگفتم بترسی گفتم بدونی خیلیا بدتر از شما تجربه کردن و ناامید نباشی😔😔

من خواهرم نابود و داااغون شد

دلش شکسته بود ،دلش خیلی پر بود اما میگفت حتما خدا یه چیزی میدونسته شاید اگه به دنیا میومدن منو وابسته خودشون میکردن و یه جوری میرفتن ، میگفت حتما یه مکشلی داشتن که خدا خواسته نباشن و درد نکشن 😔

ناامید نشد هاا

الان یه دختر ۱۱ ماهه داره

دخترم😍عشق همیشگی من💕تو بزرگ‌ترین بهانه‌ی زندگی من و بابا هستی😍😍 ۱۸ اذر ۱۴۰۲❤ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسی واقعا متاسفم.خدا بهت صبر بده.خواهرم هم پسر اولش سه روز بعد زایمان فوت کرد.خیلی ناراحت شدیم ولی خدارو شکر بعدش خدا دوتا پسر ودختر خوشکل بهش داد.

انشاالله لطف خدا شامل حال شما هم بشه و دلتون باتولد بچه های سالم و صالح شاد کنه.

دخترداییم یه سقط داشت

یه سال و نیم بعدش سه قلو باردار شد ،، هرسه تا هم دختر

میگذره این روزای تلخ. خدا یه گل دختر صحیح و سالم بهت میده😭

توروخدا بی تابی نکن ، خودتو از بین نبر😭با تاپیکت اشک تو چشام جمع شد ، برای دل پر از غصه ت😭بخدا که دوباره برمیگرده

عزیزم ناراحت شدم خیلیمن خودم باردارم هفته ی ۳۵ رو دارم پر میکنمنگفتن چرا میشه بگی چه علائمی داشتی چط ...

کاش نمیومدی تو این تاپیک عزیزم من هیچ علایمی نداشتم بعد از مراقبت رفته بودم امدم خونه  حرکت بچه کم شد رفتم سونو دوباره چک کنه همونجا ایست قلبی کرد جلوی چشمام رفت هیچ مشکلی نداشتم خدا نخواست همین، انشالله شما صحیح وسالم زایمان مبکنید

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم برای اینکه خدا جاشو برام پرکنه ی صلوات بفرستید خواهش میکنم خیلی دلم شکسته 😔🖤💔
دقیقا با هیچی نمیشه اروم شد کاش زودتر ازم میگرفت نه کامل بشه دم زایمان

دختر نازنیم رو با زایمان زودرس از دست دادم،💔

هیچوقت ندیدمش.

امان از لحظه ای ک مجبورم از کنار بهشت زهرا رد بشم😭😭😭😭

خدا ب دلت صبر بده ،ان شاالله زود زود هرچه صلاحت هست برات اتفاق بیفته

من ک فعلا خدا خواسته بعد۸ ماه باردار شدم تا ببینم خدا چی برام مقدر کرده

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..امروز ۲۷.۲.۱۴۰۳  بی بی چک مثبت شد🤗🤗،خوش اومدی ب دلم قشنگ ترین سوپرایزم🥰😍😘......❤
دخترداییم یه سقط داشتیه سال و نیم بعدش سه قلو باردار شد ،، هرسه تا هم دخترمیگذره این روزای تلخ. خدا ...

ممنونم عزیزم از همدردیت عزیزم ممنونم از دعای قشنگت💔صدای شکستن قلبمو خداهم شنید 💔🖤

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم برای اینکه خدا جاشو برام پرکنه ی صلوات بفرستید خواهش میکنم خیلی دلم شکسته 😔🖤💔
کاش نمیومدی تو این تاپیک عزیزم من هیچ علایمی نداشتم بعد از مراقبت رفته بودم امدم خونه حرکت بچه کم ش ...

عزیز دلم 

واقعا نمیدونم چی بگم 

متاسفانه هیچ قدرتی به قدرت خدا نمی‌رسه 

از خودش می‌خوام به زودی دلتو آروم کنه و به جای یکی دوتا جایگزینی کنه

منم همین سوالو از موقع سقطم دارم ازبقیه

بله من خواهرم ۴ تا سقط داشت و ۴ چهارتا دختر بودن

الان خدا یه دختر بهش داده ۱۱ ماهشه

دختر نازنیم رو با زایمان زودرس از دست دادم،💔هیچوقت ندیدمش.امان از لحظه ای ک مجبورم از کنار بهشت زهر ...

خداروشکر بر منم دعا کن جنسیتش چیه؟ الان 

وای عزیزم خدایا چرا اینطور میشه نگفتن چرا الهی😥😥😥

نه جفتشو دادن پاتولوژیک هم ولی علت خاصی نداشت بعد ۱۱ماه باردار شدم و الان یه پسر ۱۶ماهه و یه پسر شش ماه داخل شکمم دارم ان شاءالله خدا جاشو برای استارتر هم پر میکنه هرچند پر نمیشه و اون جای خودشو همیشه داره🖤💔

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیز دلم واقعا نمیدونم چی بگم متاسفانه هیچ قدرتی به قدرت خدا نمی‌رسه از خودش می‌خوام به زودی دلتو آر ...

ممنونم عزیزم🙏

بله من خواهرم ۴ تا سقط داشت و ۴ چهارتا دختر بودنالان خدا یه دختر بهش داده ۱۱ ماهشه

خداروشکر ک جاشو براش پر کرد بشه مرحم قلب سوختش