2777
2789
عنوان

کاشکی مامانم اینجوری نبود

941 بازدید | 39 پست

من 19 سالمه اصلا رابطه خوبی با مادرم نداشتم تمام محبت هاش برای خواهرم بود از ده سال پیش که خواهرم به دنیا اومد دیگه کاری به من نداشت کلا ولم کرد ولی از هر فرصتی برای اذیت و کتک زدنم فحاشی و تحقیر کردنم استفاده کرد بابامم اکثر اوقات طرف مامانم بود و من همیشه تنها بود تا جایی که گهگاهی با وسایل اتاقم حرف میزم مامانم همیشه برای هرکاری که نکردم منو مقصر میدونه الان میگین حتما خودت بچه بدی هستی اصلا من دختری بودم فقط سرم تو درس بود هیچ کار دیگه ای هم نکردم 

یکی از تلخ ترین خاطرات زندگیمه  اینه که وقتی کلاس پنجم بودم منو توی یه مغازه عمدا جا گذاشت به خاطر اینکه دوس نداشتم خاهرم بیاد توی اتاق پروو وقتی لباس عوض میکردم  اونم وقتی تو اتاق پروو بودم وقتی اومدم بیرون هیچکی نبود وحشت کرده بودم  اونرو بابام نبودش وقتی

وقتی اومدم بیرون خیلی ترسیده بودم داشتم وحشت میکردم که یهو خداروشکر خالمو دیدم گف مامان رفته خداروشکر خالم همراهمون بود وگرنه گم میشدم الانن هرکی رو میبینم با مامانم رابطه خوبی داره ناخود اگاه گریم میگیره نمیدونم چیکار کنم این میشه یه زخم برا بزرگسالی پیشنهادی دارید 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان شرایطت چه شکلیه؟

الان میتونی خوشحال و در آرامش زندگی کنی؟

اگه میتونی 

گذشته رو دیگه یادآوری نکن. بپذیرش و رهاش کن. وگرنه بقیه عمرتم خراب میکنه.

من تا ۲۵ سالگی درگیر اتفاقات قبل از ۱۸ سالگیم بودم. و اگه خودآگاه رهاش نمیکردم هیچوقت تموم نمیشد.

خودت با ذهن خودت صحبت کن بپذیرش و دیگه بهش فکر نکن.

هر دردی هم که هر روزی اتفاق افتاد واسه همون روز کافیه. همونجا رهاش کن. با خودت نبرش توی فردا و پس فردا و ....

منم فک میکردم نمیشه ولی شد

سخت نگیر همه چی تو به ذهنت بستگی داره...منم اینجوریه اما دیگه گاهی پیش خودم میخندم میگم شانسو ببین...شاید مادرت عصبانی شده اون لحظه و هزارتا دلیل دیگه