2777
2789
عنوان

کاشکی مامانم اینجوری نبود

| مشاهده متن کامل بحث + 941 بازدید | 39 پست
الان شرایطت چه شکلیه؟الان میتونی خوشحال و در آرامش زندگی کنی؟اگه میتونی گذشته رو دیگه یادآوری نکن. ب ...

گفتم هر لحظه کسی رو ببینم با مامانش خوبه گریم میگیره هر لحظه کمبودشو حس میکنم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر چی باشه بچه خودشو توی مساافرت توی یه شهر غریب جا بزاره؟

اره بابا هممون از این تجربه ها داشتیم،مهم اینه که فراموششون کنیم کینه نذاریم تو دلمون که ب ضرر خودمونه...مهم مدیریت ذهنه ،چه اهمیتی داره این چیزا...مادرتم بار اوله که زندگی میکنه اوناهم اشتباه میکنن مقدس نیستن

عزیزم مامانت حتما تورو هم دوست داره 

مگه میشه ادم یه بچه اشو بیشتر دوست داشته باشه

تو بچه اولی ارشدی  فرق داری 

مطمئن باش یه جاهایی خودتم کم کاری کردی

آرام باش عزیزِ من! کشتی ما را خدا میراند..
خوب همین برم تاثیری داره اوکیه؟ بعد ده سال هنوز که هنوزه کمبودشو حس میکنم

آره کمک می‌کنه...ولی پیش تراپیست خوب بعضی هاشون یه مشت جمله حفظ کردن به همه آدما هم میگن فکر میکنن خیلی تاثیر گذارن

منم فک میکردم نمیشه ولی شد

دوم ابتدایی بودم

مدرسه ام پایین شهر بود و تا خونمون تقریبا ۱ ساعت پیاده راهه

از سرویس جا موندم

به بابام گفتم از سرویس جا موندم

گفت پیاده برو!

و من پیاده رفتم مدرسه. ساعت ۹ و خورده ای رسیدم!

همه مدرسه وحشت کرده بودن که من گم شدم!

دبیرستانی بودم

بابام خودش سرویسم بود. منو نبرد☹️😁 بخاطر ۱ دیقه تاخیر منو گذاشت و رفت😁

ولی دیگه دوران بچگی و تسلط اونا بهت گذشته. به عنوان خاطره قبولشون کن. و بندازشون تو سطل آشغالی ذهنت. وگرنه تا ابد آزارت میدن.

بگو دوسم ندارن؟ به یه ورم😊

ولم کرد رفت؟ عیب نداره

و...

اره بابا هممون از این تجربه ها داشتیم،مهم اینه که فراموششون کنیم کینه نذاریم تو دلمون که ب ضرر خودمو ...

الان منم یادمه خیلی کوچیک بودم رفته بودیم مسافرت بخاطر سرویس بهداشتی با مامانم دعوام شد منو ول کرد رفت😐🥺😂چقدر گریه کردم بعدشم رفتم پیش این نگهبانا که مامانم پیدا کنم 

من خواهر ندارم تک دخترم ولی واقعا میدونم چی میگی

خیلی سخته تو خانوادی ای باشی ک ی دختر و چنتا پسر باشه و اختلاف سنیت با پدر مادرت زیاد باشه خانواده متشنجی باشه

واقعا عذابه

انقد خستم💔چاره ای ندارم

تنها راهی ک بهش فکر میکنم خودکشیه ولی میترسم

توروخدا دعا کنید زندگیم درست شه یا از این خونه هر طور شده برم

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
الان منم یادمه خیلی کوچیک بودم رفته بودیم مسافرت بخاطر سرویس بهداشتی با مامانم دعوام شد منو ول کرد ر ...

منو که کلا دستمو نمیگرفتن بیرون میرفتیم با ۳ ،۴ سال سن خودم با استرس دنبالشون میدویدم دو سه دفعه کلا گم شدم اونم تو شهر غریب بعد از ی روز پیدا شدم

گفتم هر لحظه کسی رو ببینم با مامانش خوبه گریم میگیره هر لحظه کمبودشو حس میکنم

میدونی اگه یه کم بیشتر به مامانت محبت کنی و بهش بفهمونی که چقدر دوسش داری. خودش جذبت میشه

مامان باباهاهم کمبود محبت دارن خودشون. اینطوری بروزش میدن

من چند سال طول کشید تا به خونوادم بفهمونم که ما " دشمن " نیستیم😁

ولی واقعا بهش محبت کنی جذبت میشه کم کم. طول میکشه. ولی تاثیر گذاره

ممنونم بابت همدردیتون

قربونت عزیزم ❤️

ما همه تو خانواده هامون این اتفاقات برامون افتاده ولی میگیم بیخیال فکرش کنم که چی بشه بیشترین آسیب و روح و روانم میدن نه پدر و مادر